Przesunięty przez: roland 16 Grudzień 2009, 08:08 |
[Prośba] przeróbka loga z jpg'a na grafikę wektorową |
Autor |
Wiadomość |
Michiru
Początkujący
|
Wysłany: 15 Grudzień 2009, 17:40 [Prośba] przeróbka loga z jpg'a na grafikę wektorową
|
|
|
Witam, nie wiem czy można o coś takiego prosić. Najwyżej temat poleci do kosza. Nie siedzę w grafice, mam tylko gimpa którym nie umiem się posługiwać zbyt profesjonalnie jest po prostu trudny w użyciu, więc nawet nie chce mi się uczyć... Słyszałem, że Corel jeśli chodzi o wektory to miażdży. Chciałbym żeby ktoś w wolnym czasie pobawił się z tym http://www.metal-archives.../1/2/181295.jpg (swoją drogą bardzo fajny zespół z Norwegii, heh) chodzi o to żeby wyodrębnić/przerobić na wektory logo z napisem łącznie z "paniami" i tymi efektywnymi rozbryzgami i kreskami nad napisem. Bardzo by było super jakby ktoś to poskubał, nie potrzebuje tego od zaraz, dlatego taka głupia prośba, która jak myślę poleci do kosza xD. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
DzumA - 78
Pomógł: 99 razy Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 685 Skąd: Opole
|
Wysłany: 16 Grudzień 2009, 14:50
|
|
|
Masz fart niestety zdjęcie jest fatalnej jakości do idealnego odzwierciedlenia.
Chwilę z tym powalczyłem i efek jest taki
Rysunek1.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 546 raz(y) 24.48 KB |
Rysunek1.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 509 raz(y) 156.26 KB |
|
|
|
|
|
Michiru
Początkujący
|
Wysłany: 16 Grudzień 2009, 21:07
|
|
|
O, bardzo dziękuję, jak dla mnie (szaraka) efekt jaki uzyskałeś jest odjazdowy musisz mieć bardzo dobre umiejętności skoro udało Ci się z tak badziewnej jakości zdjęcia zrobić takie coś ^^. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję |
|
|
|
|
|