|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Mój nowy projekt (www.parafiakozle.pl) |
Autor |
Wiadomość |
ABu
Doradca
Pomógł: 12 razy Wiek: 45 Dołączył: 02 Paź 2007 Posty: 122 Skąd: Kędzierzyn-Koźle
|
Wysłany: 19 Marzec 2008, 13:32 Mój nowy projekt (www.parafiakozle.pl)
|
|
|
Witam.
Chciałbym Wam zaprezentować nową wersję strony parafii kozielskiej z prośbą o opinie i uwagi. Starszą wersją chwaliłem się w wątku kto tworzy strony na tym forum, ale od tamtego czasu zaszło na stronie kilka znaczących zmian, więc ośmieliłem się napisać jeszcze raz. Co prawda strona oficjalnie zostanie uruchomiona w pierwszy dzień świąt wielkanocnych, ale do Was, jako grafików zwracam się o opinie i uwagi na temat ewentualnych niedoróbek już teraz. Możecie to potraktować jako prapremierę - specjalnie dla Was. :)
Szczególnie byłbym zainteresowany uwagami dotyczącymi wersji dla niedowidzących - starałem się zrobić ją najlepiej jak potrafiłem, ale jako że nie znam nikogo niedowidzącego, więc nie mam kogo poprosić o opinię na jej temat. Gdyby ktokolwiek z Was znał lub mógł podsunąć tą stronkę do przetestowania osobie niedowidzącej byłbym bardzo wdzięczny.
No i standardowa formułka: cała grafika powstała w programie Corel PHOTO-PAINT 12, w niektórych momentach z udziałem Corel DRAW 12.
Podaję adres: www.parafiakozle.pl
Z góry dziękuję za wszelkie uwagi i pozdrawiam
ABu |
|
|
|
|
Asdef
|
Wysłany: 25 Marzec 2008, 13:44
|
|
|
Jeżeli chodzi o część graficzną jest bardzo fajnie wykonana, nie mam zastrzeżeń…
z tego co się orientuje, niewidomi mają dobry słuch, warto dodać efekt dźwiękowy na najechanie kursorem na link - jakiegoś klika dźwiękowego… te kropki które sa obok linku, powinny być innego koloru, tak aby przykuwać od razu wzrok osoby słabo widzącej |
|
|
|
|
kamilekone
Początkujący
|
Wysłany: 10 Październik 2009, 12:20
|
|
|
a mam pytanko ile byś wzioł za zrobienie stronki ?? ja mam projekt.
kolorszok@interia.eu |
|
|
|
|
pikaska
Praktyk Monika
Wersja CorelDRAW: x6/x7
Wiek: 40 Dołączyła: 07 Mar 2009 Posty: 57 Skąd: Manchester
|
Wysłany: 4 Kwiecień 2010, 23:47
|
|
|
A czemu www nie działa? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|