|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Wiedziałem, że to zrobi! |
| Autor |
Wiadomość |
Bunch
Ekspert

Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 700 Skąd: Nieważne skąd
|
Wysłany: 5 Kwiecień 2010, 01:34 Wiedziałem, że to zrobi!
|
|
|
Wycinam, wycinam i wycinam, siedzę i męczę się pół godziny.
A na koniec pracy:
http://i40.tinypic.com/fa7qqa.jpg
DAAAAAAAMMMMN!
Corel zawsze mi tak robi, działa mi na nerwy!
Jak zaczynam pracę, spędzę nad projektem z godzine, potem wchodzę w tę opcję i jak daję "OK" to wywala mi takie gówno! Już się wyszkoliłem i teraz asekuracyjnie otwieram nowe okno programu by zapobiegać takim sytuacjom!
Czy też tak macie? U mnie dzieje się to tak często, że to jakas FASA!
I to zawsze jak kończę pracę! A teraz wszystko od nowa! Nie muszę chyba dodawać, że zapisanie projektu nic nie daje? |
|
|
|
 |
restauro

Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7699 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 5 Kwiecień 2010, 10:25
|
|
|
| Przecież możesz to zapisać zanim zrestartuje program i odszukać w: Documents and Settings -Nazwa konta w jakim logujesz się do systemu -Ustawienia lokalne -Temp .Domyślnie jest to plik o nazwie Rysunek1.cdr |
|
|
|
 |
Bunch
Ekspert

Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Lis 2007 Posty: 700 Skąd: Nieważne skąd
|
Wysłany: 5 Kwiecień 2010, 14:17
|
|
|
| restauro napisał/a: | | Przecież możesz to zapisać zanim zrestartuje program i odszukać w: Documents and Settings -Nazwa konta w jakim logujesz się do systemu -Ustawienia lokalne -Temp .Domyślnie jest to plik o nazwie Rysunek1.cdr |
Właśnie akurat w tym wypadku chyba się nie da z tego co pamiętam.
Zapisuję i gdy wchodzę w odzyskany projekt to jest on w stanie przed wycięciem. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|