|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Błąd przy próbie korzystania z czcionek |
| Autor |
Wiadomość |
javo85
Początkujący

|
Wysłany: 14 Kwiecień 2010, 13:59 Błąd przy próbie korzystania z czcionek
|
|
|
Witam!
Przepraszam, że zakładam nowy temat, ale nie znalazłem na forum informacji na temat, który mnie interesuje. Otóż mój problem wygląda następująco: posiadam wersję corel draw x3, generalnie wszystko w nim działa, jedank kiedy napiszę jakiś tekst i próbuję zmienić czcionkę to nagle nic nie moge wcisnąć, wyskakuje brak odpowiedzi i program się zamyka. Wcześniej posiadałem wersję x4 i było dokładnie tak samo. Nie wiem, może to z preferencjami mojego komputera jest nie tak, ale z tego co wiem, to mój komputer spełnia wymagania tego programu. Czy ktoś mógłby mi pomóc? |
|
|
|
 |
graver
Bywalec α

Pomógł: 5 razy Wiek: 115 Dołączył: 04 Kwi 2010 Posty: 31 Skąd: IRE
|
Wysłany: 14 Kwiecień 2010, 18:29
|
|
|
| Może Twój Windows i czcionki mają inną lokalizację niż C:\WINDOWS\FONTS ?. To chyba nie powinno przeszkadzać, ale może... ? |
|
|
|
 |
lechnik
Doradca

Pomógł: 18 razy Dołączył: 30 Gru 2009 Posty: 143 Skąd: gliwice
|
Wysłany: 15 Kwiecień 2010, 07:35
|
|
|
| raczej nie ma to nic wspólnego z lokalizacją czcionek - sugeruje zainstalowanie w Service Pack 3 - do windowsa i problem powinien zniknac |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|