Przesunięty przez: JarekDRAW 10 Kwiecień 2010, 05:41 |
ustawienia wskaźnika |
Autor |
Wiadomość |
tomczy_twsm
Doradca
|
Wysłany: 4 Kwiecień 2010, 16:51 ustawienia wskaźnika
|
|
|
jak mogę ustawić ustawienia wskaźnika w x3 ?? chodzi o to że nie wiem jak ale teraz nie mogę wziąć i przesunąć równo jednego obiektu do drugiego ("złapać" za krawędź i przesunąć równo do drugiej krawędzi) pomoże ktoś? |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 4 Kwiecień 2010, 18:16
|
|
|
Ustaw w Widok prowadnice i przyciąganie |
|
|
|
|
tomczy_twsm
Doradca
|
Wysłany: 4 Kwiecień 2010, 18:44
|
|
|
dzięki wielkie!! |
|
|
|
|
ane.kropp
Początkujący początkująca
Wiek: 40 Dołączyła: 21 Maj 2010 Posty: 3 Skąd: Podkarpackie
|
Wysłany: 21 Maj 2010, 17:15
|
|
|
dzień dobry jeśli piszę w nieodpowiednim miejscu proszę o wybaczenie i ewentualne przeniesienie w inne miejsce
mam pewien problem
Około dwóch miesięcy temu ściągnęłam bezpłatną testową wersję Corel Draw Graphic Suite x4, używałam jej przez około miesiąc-po tym czasie (mimo braku możliwości zapisywania, kopiowania, drukowania oraz innych funkcji) korzystałam z niego nadal, tworząc grafiki dobrze się przy tym bawiąc :)..niestety do czasu.. poniewaz.. pewnego pięknego dnia zachciało mi się cdr x5 .. to sobie próbną wersję ściągnęłam i.. od tego czasu mam problem z narzędziem "wskaźnik", za kazdym razem gdy utworze(czy to wersji x4 czy x5) jakis obiekt(koło, kwadrat etc) i chcę zmienić jego położenie następuje proces wielokrotnego powielenia tego obiektu! strasznie to męczące i irytujące ;/ w związku z tym mam pytanie: czy obie wersje znajdujące się na jednym komputerze mogą się w jakiś sposób "gryźć" powodując tego rodzaju anomalie ?
i czy powinnam w takim razie odinstalowac jedną z wersji?
bede wdzieczna za pomoc
pozdrawiam |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 21 Maj 2010, 20:03
|