Corel FORUM Strona Główna Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
art. DajeX -"Foto Tuning"
Autor Wiadomość
trance01 
Praktyk

Wysłany: 15 Marzec 2007, 18:56   art. DajeX -"Foto Tuning"

Bardzo sie ciesze że na Forum "Moje Prace" pojawia sie coraz więcej prac oraz projektów :mrgreen: . Ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do świata oraz do WAS czyli do osób wstawiające swoje "Dzieła" dlatego każdy bez wyjątku otrzyma ode mnie pozytywny komentarz. Ponieważ wiem ile pracy oraz wysiłku trzeba włożyć w stworzenie czegokolwiek w programie Corel i cieszy mnie to że coraz większe grono ludzi podejmuje "Walkę" z tym programem.

Dziś postanowiłem wstawić 3 zdjęcia po Tuningu, mam nadzieje że sie wam spodoba. Pozdrawiam was ;-)

Możliwe że dostrzeżecie jakiś błędów niedociągnięć w tych zdjęciach. Ale moim zdaniem najbardziej liczy sie pomysł a wykonanie swoją drogą. Więc proszę nie Krzyczcie na mnie :lol: heheh

FiveElement.jpg
Foto nr 3
Pobierz Plik ściągnięto 567 raz(y) 182.95 KB

Fly Beautiful.jpg
Foto nr 2
Pobierz Plik ściągnięto 537 raz(y) 153.28 KB

Wielka Miłość.jpg
Foto nr 1
Pobierz Plik ściągnięto 650 raz(y) 129.83 KB

jagna 
Jagna

Pomogła: 13 razy
Wysłany: 16 Marzec 2007, 01:17   

Ktoś tu jest very happy :) today....

Twoje prace są dynamiczne i nie boisz się używać kolorów, ale to już pewnie sam o sobie wiesz. Przykładasz chyba więcej uwagi do tego jak wycinasz zdjęcia ztła bo te wyglądają całkiem do rzeczy....

pozdrawiam
Jagna

P.S. to Photoshop czy Corel Paint?

kreart 
Fachowiec

Wysłany: 16 Marzec 2007, 14:47   

bardzo dobre pomysły masz... i umiesz je wdrożyć... z tego co widzę korzystałeś z kilku programów aby połączyć wszystko w jedną całość,

trance01 
Praktyk

Wysłany: 16 Marzec 2007, 20:47   

W stworzeniu tych dzieł użyłem wyłącznie > CorelaDraw X3 < Dawno temu kiedy zaczynałem "Tworzyć" wzorowałem sie na innych > Lecz wkońcu postanowiłem stworzyć SWÓJ własny styl i technikę obróbki zdjęć :) Efekt końcowy sami możecie ocenić. W swojej Galerii posiadam dokładnie 176 sztuk takich "Arcydziełek"

Wiadomo Wiosna idzie człowiek sie Zakochał i teraz tylko i wyłącznie myśli o tej Jedynej :) > tą jedyną jest mój Tituś Kochany który widnieje na zdjęciach > > >

Pozdrawiam :)

Odpowiedz do tematu