|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Prosze o ocene |
Autor |
Wiadomość |
sekowal
Bywalec
|
Wysłany: 16 Czerwiec 2010, 18:47 Prosze o ocene
|
|
|
Witam jestem Sebastian mieszkam w Radomiu mam 15 lat.
Prosze o ocene strony zrobionej przeze mnie w CorelDRAW.
http://www.leopard3dr.yoyo.pl/ |
|
|
|
|
Sponsi
Profesjonalista
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Lis 2007 Posty: 482 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 16 Czerwiec 2010, 19:30
|
|
|
Pomijając kwestie estetyczne, bo wiadomo, że się uczysz, ale zwróć uwagę na:
1. Totalnie nieprzemyślany system nawigacji (praktycznie go nie ma ; )
2. Silnik strony to są same html-e jeden w drugi wchodzące? Ja kiedyś robiłem na podstawie takiego phpowskiego systemu includów... że robisz se menu i potem przez includy wrzucasz że if clicka ktoś tu to then include taki plik.. itd. Chcesz, to poszukam Ci tego kodu.
3. Po co tekst "1280x1024"?
4. Teksty graficzne są - totalnie bez sensu.
To sprawy techniczne, bo graficznie wiadomo, że tragedia, pewnie sam to wiesz... ale popracuj nad podstawami (wyżej)...
EDIT:
Jeszcze dwie sprawy
1. Masz kodowanie iso-8859-1 - broń boże! Albo iso-8859-2 albo nawet o wiele lepie UTF8....
2. Najtańszy hosting na pół roku kosztuje ze 20-30zł i oferuje już w miarę jakość, a jak dobrze poszukasz (mogę pomóc, mam bardzo duże rozeznanie) to i za 30zł na rok coś w miarę sensownego kupisz.. a to yoyo to lipa jest, darmowiec. Tylko nie kupuj hostingu na Allegro! |
Ostatnio zmieniony przez Sponsi 17 Czerwiec 2010, 07:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Amadeuss
Praktyk
Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Cze 2010 Posty: 86 Skąd: Polska
|
Wysłany: 16 Czerwiec 2010, 20:28
|
|
|
tekst tak cholernie mały i w dodatku pisany jednym ciągiem że aż sie nie chce czytać ... moze parę lekcji formatowania |
|
|
|
|
1cm
Profesjonalista
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 331 Skąd: Opole
|
Wysłany: 17 Czerwiec 2010, 10:17
|
|
|
Sebastian nie przejmuj się. Wprawdzie stronka bardzo licha, a sama grafika tez mało zachęcająca, ale 2 (góra 3) lata przyswajania podstaw i będziesz robił takie projekty jak Sponsi :) Już teraz masz niewiele więcej błędów walidacji ;)
pzdr.
ps. skauci rządzą! :) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|