Potrzebuję zastosować opcję zamiany kolorów / poprzez ZNAJDŹ i ZAMIEŃ / ZAMIEŃ OBIEKTY
Nie wiem czemu nie sprawdza mi się ta opcja.
Program nie może informuje mnie że nie odnaleziono koloru na stronie co mnie dziwi bo jest mnóstwo obiektów w tym wypełnieniu. Dodam jednak, że stosuję tę opcję do koloru spoza palety standardowej, podając odpowiednie parametry.
Stosowałem tę opcję wielokrotnie co prawda na kolorach standardowej palety i nigdy nie było problemu do teraz.
Przeprowadziłem szybki eksperyment , czy aby na pewno wszystko robię ok - utworzyłem kwadrat wypełniłem go wskazanym kolorem CMYK 76/75/75/46 i kazałem zamienić wypełnienie stosując powyższą opcję. Niestety bez rezultatów.
Ponowiłem czynnosc - wypełniłem kwadrat pierwszym lepszym kolorem z palety standardowej - uruchomiłem ponownie opcję i poszło po jak po masle ! :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 9