|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Przesunięty przez: s-p-i-n 30 Lipiec 2010, 15:54 |
Camper - wektory,zdjecia,wymiary |
Autor |
Wiadomość |
Tusia
Początkujący
|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 07:06 Camper - wektory,zdjecia,wymiary
|
|
|
Hej
To mój pierwszy post, chociaż czytam forum od jakiegoś czasu. Zajmuję się przygotowaniem grafiki na samochody, motory, łodzie.
Bardzo proszę o pomoc. Potrzebuję ten samochód wektorowo z boku przodu i tylu wyraźniej niż tu. Potrzebne mi są też wymiary, ale o tym chyba mogę sobie pomarzyć.
http://img228.imageshack.us/i/camper.jpg/
Pozdrawiam serdecznie
Marta |
|
|
|
|
1cm
Profesjonalista
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 331 Skąd: Opole
|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 12:06
|
|
|
Marta zaszalałaś z tą zagadką (-;
Jeśli nie masz możliwości "obadania" samochodu, innych zdjęć, bądź kontaktu z właścicielem spróbuj poprosić o pomoc tutaj .
pzdr. |
|
|
|
|
Tusia
Początkujący
|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 12:09
|
|
|
Dziękuje bardzo. No zaszalałam, jak nie znajdę będę musiała poprosić o przyjazd i biegać z metrówkami i aparatem.
:) |
|
|
|
|
1cm
Profesjonalista
Pomógł: 16 razy Dołączył: 23 Lip 2008 Posty: 331 Skąd: Opole
|
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 12:18
|
|
|
Może zacznij od rozmowy telefonicznej i pytania o markę samochodu, budy oraz rocznik.
pzdr. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 10 |
|
|