Przesunięty przez: jagna 18 Luty 2008, 03:08 |
poszukuje logo VARSACE |
Autor |
Wiadomość |
Dizzy
Początkujący
|
Wysłany: 21 Marzec 2007, 14:13 poszukuje logo VARSACE
|
|
|
Czy moze mi ktos powiedziec, gdzie w necie moge znalezc logo VERSACE
w postaci grafiki wektorowej, (krzywe) do wiciecia na ploterze ?
A moze ktos posiada takie logo i moglby mi przeslac ? |
|
|
|
|
JarekDRAW
Pomógł: 93 razy Wiek: 45 Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 1176 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 21 Marzec 2007, 14:24
|
|
|
Witam, zastosuj Corel Trace powinno wystarczyć. Program ten zamieni Tobie ten rysunek na wektorki....
Pozdrawiam |
|
|
|
|
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 21 Marzec 2007, 21:55
|
|
|
JarekDraw napisał/a: | Witam, zastosuj Corel Trace powinno wystarczyć. Program ten zamieni Tobie ten rysunek na wektorki.... | Hehehehe...
Ściągnij "eps" |
|
|
|
|
JarekDRAW
|
Wysłany: 23 Marzec 2007, 06:38
|
|
|
Może zamiast ciągle krytykować sam byś wrzucił jakiś klipart co?? Mało tego powtórzę słowa kolegi że zazdrość to zły doradca. Jak widać masz z tym duży problem!!!!!
Pozdrowienia dla Pana cysorza |
|
|
|
|
kreart
Fachowiec
Pomógł: 11 razy Dołączył: 06 Paź 2006 Posty: 261 Skąd: zza ekranka
|
Wysłany: 23 Marzec 2007, 09:42
|
|
|
Jarek, ale po co te osobiste wycieczki? Komu ma to służyć?
Sam wiele razy popełniasz podstawowy błąd - robisz coś za kogoś zamiast go nauczyć robić, wskazać co i jak ma robić. Generujesz w ten sposób gromadę "nieuków", którzy nagminnie będą liczyć na to, że się coś za nich zrobi... Zaniedługo zaczną mieć pretensje, ze ktoś za nich nie wykonał pracy... - zastanów się...
Z tego co widzę cysorz wkleił eps z gotowym logo...
Kolejna rzecz to dublowanie tematów, które często robisz zakładając odpowiedź w osobnym - gdyby nie to dublowanie dawno by było widać że człowiekowi nie chodziło o trasowanie - masz w drugim... tylko o oryginalne logo...
Nie ma co się unosić - każdy z nas popełnia błędy, wszak ludźmi jesteśmy :P |
|
|
|
|
JarekDRAW
|
Wysłany: 23 Marzec 2007, 10:12
|
|
|
Witam, "KREART" Fakt chyba się nie raz zapominam czemu ma służyć to forum !!!! Przyjmuje do wiadomości to co napisałeś. Tylko jak każdy nie lubię jak ktoś sobie z kogoś drwi..
Pozdrawiam... |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Marzec 2007, 11:01
|
|
|
Chłopaki, ten dział jest stworzony do dzielenia się klipartami zrobionymi przez nas w Corel Draw.
Myślę, że jeśli ktoś chce gotowca to chyba powinnien się o niego zapytać na ogólnym forum lub bezpośrednio w wiadomościach prywatnych. (Lub zajrzeć do działu "Zlecę pracę ;))
Poza tym gdyby tak dokładnie poszukać to temat z linkami był już poruszany.
Jarkowi dziękuję za jego czas poświęcony temu forum, Cysarzowi za to, że łaskawie dzieli się z nami swoją fachowością, nowym uczestnikom za pytania, Rolandowi za to forum i sobie, że jeszcze nie śpię....
Nie zrażajmy się potknięciami i uczmy się na przyszłość....
dobranoc |
|
|
|
|
jagna
Jagna
Pomogła: 13 razy Wiek: 50 Dołączyła: 17 Paź 2006 Posty: 478 Skąd: Australia
|
Wysłany: 23 Marzec 2007, 11:03
|
|
|
Gość napisał/a: | Chłopaki, ten dział jest stworzony do dzielenia się klipartami zrobionymi przez nas w Corel Draw. | ...
to byłam ja - znowu się nie zalogowałam |
|
|
|
|
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 23 Marzec 2007, 18:23
|
|
|
JarekDraw napisał/a: | Może zamiast ciągle krytykować sam byś wrzucił jakiś klipart co?? Mało tego powtórzę słowa kolegi że zazdrość to zły doradca. Jak widać masz z tym duży problem!!!!!
Jak to sie stało, że Ty, taki doświadczony doradca nie wiesz jak trzeba przygotować plik do wycięcia ploterem? Radą typu "zastosuj Corel Trace" wprowadzasz użytkowników w błąd - zreszta w głowie się nie mieści jak taki "ekspert" takie bzdury może wypisywać...
1. A czego to niby mialbym "Tobie" zazdrościć? Jakoś nie mogę niczego takiego znaleźć...
2. No i wskaż łaskawie gdzie "ciągle krytykuję". Skoro rzucasz w moją stronę takie oskarżenia to by wypadało je czymś podeprzeć... |
|
|
|
|
JarekDRAW
|
Wysłany: 23 Marzec 2007, 19:10
|
|
|
Dobra Cysorz, niech Tobie będzie po porostu nie doczytałem postu i strzeliłem buraka.
Zadowolony to Pozdrawiam.
A z krytyką to sam wiesz o co mi chodzi!!!!! |
|
|
|
|
kreart
Fachowiec
Pomógł: 11 razy Dołączył: 06 Paź 2006 Posty: 261 Skąd: zza ekranka
|
Wysłany: 23 Marzec 2007, 19:43
|
|
|
Cysorz napisał/a: | JarekDraw napisał/a: | Może zamiast ciągle krytykować sam byś wrzucił jakiś klipart co?? Mało tego powtórzę słowa kolegi że zazdrość to zły doradca. Jak widać masz z tym duży problem!!!!!
Jak to sie stało, że Ty, taki doświadczony doradca nie wiesz jak trzeba przygotować plik do wycięcia ploterem? Radą typu "zastosuj Corel Trace" wprowadzasz użytkowników w błąd - zreszta w głowie się nie mieści jak taki "ekspert" takie bzdury może wypisywać...
1. A czego to niby mialbym "Tobie" zazdrościć? Jakoś nie mogę niczego takiego znaleźć...
2. No i wskaż łaskawie gdzie "ciągle krytykuję". Skoro rzucasz w moją stronę takie oskarżenia to by wypadało je czymś podeprzeć... |
myślałem Cysorz, że Twoje doświadczenie pozwoli Ci na zachowanie dystansu do tego tematu - myliłem się - szkoda
każdemu z nas możesz powiedzieć jakim to jest cudownym doradcą - szczególnie kiedy rozwiązanie jest zupełnie inne niż proponowane przez kogokolwiek.
Wydaje się mi, że forum jest po to aby wymieniać doświadczenia, a nie oceniać ludzi. Dzięki temu uczymy się nowych rzeczy - nawet Ty ;) czy tym bardziej ja. Znalazłem tu naprawdę parę dobrych rozwiązań, o których nie miałem pojęcia, lub też o nich po prostu zapomniałem w ferworze walki. Myślę, że inni także. I chciałbym aby forum pozostało wymianą myśli, a nie wojną podjazdową "specjalistów" - tak jak pisałem wcześniej... kazdy jest tylko człowiekiem i może się pomylić. Ważne jest czy zauważy swój błąd i czy umie się do niego przyznać.
Twój post był zbędny.
Howgh
Rzekłem |
|
|
|
|
|