|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Zarządzanie kolorami? |
| Autor |
Wiadomość |
Don Corleone
Bywalec

|
Wysłany: 13 Grudzień 2010, 12:27 Zarządzanie kolorami?
|
|
|
Witam,
mam problem z kolorami w Corelu. Wcześniej pracowałem w Corelu 12 i X4, teraz po formacie mam jedynie X4. I widzę różnicę w kolorach w tych samych plikach, tj. wcześniej i teraz. Różnica jest przy zapisywaniu do cdr, png, pdf. Różnica na monitorze. A w druku-nie wiem, ale nie chciałbym się niemiło rozczarować.
Same pliki chyba nie uległy żadnemu przestawieniu czy uszkodzeniu, a w zarzadzaniach kolorami nic nie grzebałem.
Różnica widoczna w załącznikach.
Untitled-1.png
|
Pobierz Plik ściągnięto 241 raz(y) 275.76 KB |
|
|
|
|
 |
dktw
Bywalec

Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Gru 2007 Posty: 47 Skąd: Nowy Sącz
|
|
|
|
 |
Don Corleone
Bywalec

|
Wysłany: 13 Grudzień 2010, 13:00
|
|
|
Pomogło, brakło jednej strzałki (między profilem a monitorem) w zarządzaniu. Dzięki za pomoc, a temacik można scalić z tamtym wątkiem-sorry za bałaganik;-)
pozdrawiam.
Untitled-2.png
|
Pobierz Plik ściągnięto 267 raz(y) 86.94 KB |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.17 sekundy. Zapytań do SQL: 11 |
|
|