|
Skopiowane ustawienia prowadnic na wszystkich stronach |
| Autor |
Wiadomość |
okoniebieski
Bywalec

|
Wysłany: 18 Grudzień 2010, 08:50 Skopiowane ustawienia prowadnic na wszystkich stronach
|
|
|
| Drodzy forumowicze proszę o wskazówkę .. Przygotowałem sobie stronkę tz. dodałem spady, marginesy itp. Utworzyłem warstwę 2 na stronie głównej by tekst na dole pojawiał się na wszystkich stronach... i teraz chcę by na wszystkich dodanych stronach pojawiły się też moje ustawienia prowadnic tak jak na 1 stronie... niestety kopiuje się sam tekst bez prowadnic... Jak to zmienić? |
|
|
|
 |
wawel
Ekspert wawel

Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
|
|
|
 |
okoniebieski
Bywalec

|
Wysłany: 18 Grudzień 2010, 09:26
|
|
|
| Tak przeczytałem tylko nie mogę tam się doczytać jak przenieść te prowadnice na warstwę główną ze strony 1 Miro88napisał "... należy w menedżerze obiektów wejść na stronę Master Page, uaktywnić warstwę Guides i na niej wyciągać pożądane prowadnice" jak to przetłumaczyć na nasze...? wiem jak wejść w menadżera obiektów ale z czymś takim tam się nie spotkałem... |
|
|
|
 |
wawel
Ekspert wawel

Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
|
|
|
 |
okoniebieski
Bywalec

|
Wysłany: 18 Grudzień 2010, 09:45
|
|
|
| Napiszę jak rozwiązałem swój problem w sposób jasny, prosty i przejrzysty.... mianowicie rozwinąłem prowadnice strony 1. Z sziftem zaznaczyłem je wszystkie i skopiowałem do prowadnic strony głównej i to wszystko. Dzięki za wskazówki i poświęcony czas. |
|
|
|
 |
|
|