Koszt wzoru tarczy zegara ściennego |
Autor |
Wiadomość |
Pawel85
Początkujący
|
Wysłany: 23 Luty 2011, 16:56 Koszt wzoru tarczy zegara ściennego
|
|
|
Witam wszystkich
Chciałbym się zorientować (ewentualnie zlecić zrobienie od 1 do 10 projektów w zależności od kosztów), ile wyniesie zrobienie w corelu projektu tarczy do zegara ściennego ze zdjęciem lub obrazem w tle - przykładowo wzór okrągłej tarczy zegara ze śnieżka lub tatrami jako tło wraz z cyframi. Zależało by mi żeby wzór był zapisany w jako projekt corel draw (w celu ewentualnych zmian). Przykład takiej tarczy: http://sklep3p.eu/images/GH07269.jpg (oczywiście bez wskazówek i myśl przewodnia góry:)).
Pozdrawiam Paweł |
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 23 Luty 2011, 18:28
|
|
|
A co ze zdjęciami? Ewentualnie z prawami autorskimi i ich wykorzystaniem? Faktura czy fucha?
Bo jest sporo darmowych zdjęć w necie, ale zazwyczaj są one - najprościej mówiąc - byle jakie (od razu podpowiem, że najtańsze zdjęcia przyzwoitej jakości do takiego projektu do kupienia w necie zaczynają się od 20-30 zł). |
|
|
|
|
Pawel85
Początkujący
|
Wysłany: 23 Luty 2011, 20:10
|
|
|
Przyznam się, że zdjęć nie wziąłem pod uwagę, myślałem że spokojnie można wykorzystać te dostępne w internecie. Niestety własnych zdjęć nie posiadam a przynajmniej nie takich, które by się do tego nadawały. |
|
|
|
|
|