prosba o wykonanie plakatu |
Autor |
Wiadomość |
michalinka23
Początkujący
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2011, 04:53 prosba o wykonanie plakatu
|
|
|
witam , musze wykonac plakat na zajecia w corelu (warunek zaliczenia) tematem maja byc "zagrozenia w internecie" robilam wszystko zgodnie z tutorialem ale niestety nie radze sobie :/ prosze o pomoc
PS : nie ma to byc nic skomplikowanego
glowne haslo "zagrozenia w internecie" wymienione kilka zagrozen (najlepiej jakas niestandardowa czcionka) jakies tło i ze dwa obrazki
jeszcze raz bardzo prosze o pomoc :)
oto co sama zrobiłam http://img543.imageshack..../beztytuuky.jpg jak widac obraz nedzy i rozpaczy :(
PS2: oczywiście w kwesti wynagrodzenia sie dogadamy :)
zagrozenia.cdr zagrożenia w internecie |
Pobierz Plik ściągnięto 515 raz(y) 264.41 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez michalinka23 9 Czerwiec 2011, 08:27, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
s-p-i-n
Pomógł: 192 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1484 Skąd: opolszczyzna
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2011, 08:25
|
|
|
zalacz plik cdr to moze ktos twoj plakat udoskonali |
|
|
|
|
michalinka23
Początkujący
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2011, 08:28
|
|
|
załącznik dodany :) |
|
|
|
|
DzumA - 78
Pomógł: 99 razy Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 685 Skąd: Opole
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2011, 08:33
|
|
|
widzę, że mniej więcej w tym kierunku drążyłaś
ja bym jeszcze poszukał zdjęcia innego dziecka przed kompem - bardziej zahipnotyzowanego
projekt będzie bardziej przejmujący |
|
|
|
|
michalinka23
Początkujący
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2011, 09:09
|
|
|
tak to był wzór , ale efekt marny , bo białe tło u góry sprawia że jest łyso i czcionka odbiega od wzorca , no nic do 13 mam czas żeby to udoskonalić , a nóż sie znajdzie ktos kto poprawi to w 5 minut |
|
|
|
|
Sponsi
Profesjonalista
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Lis 2007 Posty: 482 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2011, 09:13
|
|
|
michalinka nie jest to złe - tylko podmień dzieciaka (sxc.hu / fotolia.pl) i definitywnie nie skaluj obrazka bez aspektu!
Dopracuj rozplanowanie czcionek i powinno być całkiem OK... |
|
|
|
|
wawel
Ekspert wawel
Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2011, 09:26
|
|
|
Zdecydowanie sama to popraw, bo nie jest tak zle i takie podejscie ma te zalete ze to bedzie Twoja praca i Twoje zaliczenie a nie kogos z forumowiczow.
Paru forumowiczow juz chyba dostalo takie kiedys (nie wiem czy wszyscy ), jeden z kolegow (zaawansowany w Corelu) z tego co pamietam dostal +3
Na forum jest troche osob ktore potrafia cos zasugerowac. Wiec lepiej zrobic to samodzielnie, ewent. podpierajac sie poradami forumowiczow.
pozdr. |
|
|
|
|
Mozzie
Praktyk
|
Wysłany: 21 Czerwiec 2011, 15:53
|
|
|
taa, poza tym czasami nawet nauczyciele sami nie wiedza czym sie to je... tez pomagalam takiej jednej kobitce z projektem, a pozniej wyszlo ze profesorek sam nie wie z czym ma do czynienia, ot, wolny etat byl to uczy :D |
|
|
|
|
|