NOWE logo PKO |
Autor |
Wiadomość |
miszcz301
Profesjonalista
Wersja CorelDRAW: 9
Pomógł: 47 razy Wiek: 38 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 457 Skąd: gorzów
|
Wysłany: 4 Lipiec 2011, 10:00 NOWE logo PKO
|
|
|
jak temacie, potrzebne logo PKO po lifcie, |
|
|
|
|
drozd
Znawca
|
Wysłany: 4 Lipiec 2011, 10:19
|
|
|
Z logiem (albo z logo - bo to ponoć się nie odmienia) PKO nie pomogę, ale może kiedyś dożyjemy czasów, że w podobnej sprawie wystarczy wejść na oficjalną stronkę PKO i pobrać loga w różnych formatach, kolorach (m.in. B&W), rozmiarach. Rzecz dotyczy praktycznie wszystkich placówek i instytucji w naszym kraju (jedynie najczęściej samorządy lokalne mają przygotowane do pobrania herby i inne logotypy, czasem nawet w CDraw). Sorry, za mały offtopic, ale natchnęła mnie do niego jedna wizyta na stronie jakiegoś programu unijnego, gdzie był FULL of WYPAS wybór logotypów, znaków, a do tego konkretna i szczegółowa instrukcja użycia i umieszczania, łącznie z definicją kolorów itp. No tak, to aż miło się pracuje, a i efekt porządny! Ale to było unijne - jak to wygląda na ,,naszym'' podwórku (PKO i inni) - szkoda gadać... |
|
|
|
|
jebuem
Bywalec
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 39 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: 4 Lipiec 2011, 10:54
|
|
|
wbij na strone banku, przejrzyj kilka dokumentów pdf i wyciągnij poprzez import logo z któregoś z nich
zawsze to jakieś rozwiązanie naokoło i może tak otrzymany wektor ci w zupełności wystarczy |
|
|
|
|
DzumA - 78
Pomógł: 99 razy Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 685 Skąd: Opole
|
|
|
|
|
jebuem
Bywalec
Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Cze 2011 Posty: 39 Skąd: z nienacka
|
|
|
|
|
miszcz301
Profesjonalista
Wersja CorelDRAW: 9
Pomógł: 47 razy Wiek: 38 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 457 Skąd: gorzów
|
Wysłany: 4 Lipiec 2011, 11:19
|
|
|
jebuem napisał/a: | wbij na strone banku, przejrzyj kilka dokumentów pdf i wyciągnij poprzez import logo z któregoś z nich
zawsze to jakieś rozwiązanie naokoło i może tak otrzymany wektor ci w zupełności wystarczy |
w pierwszym napotkanym pdf-ie było to czego szukałem
(nie wpadłem na ten sposób)
dzięki ,
edit: załącznik
pko.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 715 raz(y) 32.24 KB |
|
|
|
|
|