Wysłany: 28 Wrzesień 2011, 19:33 Jak wykonac gwiazdy?
Witam robie wektorowy rysunek i potrzbuje pomocy w wykonaniu ladnej gwiazdy bo mam juz wszytsko gotowe tylko brakuje mi jeszcze dobrej gwiazdy bo chcem zrobic gwiazdziste niebo :)
ktos moze ma jakis pomysl?
Wersja CorelDRAW: X6 Pomógł: 58 razy Wiek: 58 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 607 Skąd: Opole
Wysłany: 28 Wrzesień 2011, 19:50
Corel posiada narzędzie do rysowania gwiazd. W tym celu rozwiń z przybornika narzędzie do rysowania wielokątów. Następnie wybierz narzędzie Gwiazda i narysuj ją. Na pasku właściwości w polu Wierzchołki lub boki możesz ustalić liczbę ramion.
Przejrzyj także mój wideotutorial, w którym pokazałem inny sposób tworzenia gwiazdy - choć tak naprawdę to rozbłysk, ale w roli gwiazdy także się dobrze sprawdzi.
http://corel.wodip.opole....ighlight=#20697
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 12