Corel FORUM Strona Główna Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Eksperymentowanie z jpg na cdr
Autor Wiadomość
LogoPedant
[Usunięty]

Wysłany: 28 Listopad 2011, 13:41   

Panowie.

Jeżeli ja przesadzam, to co Wy robicie?
Staracie się mi udowodnić, że kradzież jest dopuszczalna, kiedy mówimy o jej znikomej szkodliwości?
Wiem, że świat jest złożony z całej gamy odcieni szarości od białego do czarnego i trudno niekiedy o jednoznaczność w osądach,
ale w przypadku kradzieży, możemy mówić o "czarno na białym"...

Dla mnie sprawa projektów na zapalniczki, będących sednem tego wątku jest prosta:
facet ukradł pomysł na wzór i go powielił. Ja to potępiam. Nie mam nic więcej do dodania...

pieczyk111 
Początkujący

Wysłany: 28 Listopad 2011, 17:46   

Widzisz logo... Powiedz mi skąd masz swój awatar ?? jest twój ? masz na niego prawa autorskie ??? przez ciebie moje dziecie prawie nie miały by prezętu a dziecko dżumy nie ma plakatu w przedszkolu... robisz sie juz nudny... niepotrzebnie smiecisz forum, dzieki wielkie wszystkim uzytkownika z pomoc temat mozna zamknac (jesli taka opcja tu istnieje :P) a jesli ty logo nadal przy swoim... to rozejrzyj sie dookola siebie w domu i zastanow sie... te wszystkie obrazy co masz i obrazki, jesli nie masz na nie praw autorskich to je powyurzucaj... jednym slowem PRZESADZASZ....

LogoPedant
[Usunięty]

Wysłany: 28 Listopad 2011, 18:27   

pieczyk111

Nie pogrążaj się tym bełkotem...

Odpowiedz do tematu