|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Paleta kolorów - jak ją przywrócić? |
| Autor |
Wiadomość |
urs2ula
Początkujący

|
Wysłany: 24 Grudzień 2011, 21:48
|
|
|
| Corel znowu się zbuntował. Tym razem przytrzymanie F8 podziałało :). Potem otworzyłam sobie jeszcze jakieś palety i też je zapamiętał. Pozdrawiam, Urszula |
|
|
|
 |
tnap
Początkujący tnap

Wersja CorelDRAW: 12
|
Wysłany: 24 Marzec 2012, 17:49
|
|
|
Już prędzej usunięcie:
| Kod: | | c:\Documents and Settings\nazwa_usera_systemu_windows\Dane aplikacji\Corel\Graphics11\ |
UPS!
To było dla windows XP
dla windows 7:
| Kod: | | c:\Users\nazwa_usera_systemu_windows\AppData\Roaming\Corel\Graphics11 |
Również długo walczyłem ze znikającymi paletami, a także ze sporadycznymi "zacinaniami się" części programów pakietu (Draw, Trace...). Podana wyżej metoda usunięcia katalogu konfiguracyjnego pomogła - mam nadzieję, że na stałe.
Po zastosowaniu tej metody należy ponownie skonfigurować część ustawień programów (np. położenie paska stanu, dodatkowych menu itp.), co jest jednak dużo mniej kłopotliwe niż ciągłe znikanie palet. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|