Wysłany: 24 Październik 2012, 20:29 PROGRAM DO BANERÓW
Przepraszam, że taki temat poruszam w tej zakładce i na tym forum. panie i panowie PILNIE potrzebuje jakiś program do robienia banerów flash lub gif... nie wiem... chodzi mi o baner na strone internetową o wymiarach około 250x600 pixeli... w banerze mają przesuwać się znaki firmowe z góry na dół lub odwrotnie. tylko tyle....
Sory i dzięki
bidon184 [Usunięty]
Wysłany: 24 Październik 2012, 20:47
jesli chodzi o gif to w tym temacie wrzuciłem darmowy programik gifdesigner,ma on gotowe banery tylko napis zmienisz, http://corel.wodip.opole....p?p=36042#36042 a jesli chodzi o swf to aligator flash albo swf jakos tak,tam tez o ile pamiętam są gotowe banery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 10