|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Szukam takiej czcionki |
Autor |
Wiadomość |
kaliszfornijczy
Początkujący
|
Wysłany: 12 Styczeń 2013, 02:09 Szukam takiej czcionki
|
|
|
Czy ktoś wie co to za czcionka te cyfry ? LINK
szukam czcionki która po wycięciu na maszynie nie będzie mi wypadł środek zera, ósemki itp. |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Styczeń 2013, 13:19
|
|
|
link nie działa |
|
|
|
|
kaliszfornijczy
Początkujący
|
Wysłany: 13 Styczeń 2013, 06:21
|
|
|
bidon184 napisał/a: | link nie działa |
u mnie działa normalnie
a tutaj link do całej strony LINK (chodzi mi o czcionkę na tym pierwszym wodowskazie biało czerwonym)
chodzi mi o czcionkę która po wycięciu na maszynie nie będzie mi wypadć środek zera, ósemki itp. |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 13 Styczeń 2013, 12:42
|
|
|
Chcesz konkretnie tę czcionkę, czy chodzi w ogóle o taką, która nadaje się na szablon do, powiedzmy, odmalowania? Bo jeśli chodzi o typ, to jest czcionka z rodziny STENCIL, czyli takich, które można wyciąć, żeby nie wypadały środki (jak przy literach A, B, D, O, P, R itd.)
DaFont.com tutaj znajdziesz dziesiątki takich. Wybierz, która się podoba. |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 13 Styczeń 2013, 14:07
|
|
|
kaliszfornijczy napisał/a: | u mnie działa normalnie | no u ciebie działa bo masz obrazek w ceche przeglądarki,odśwież na obrazku i zapewne nie będzie działać ,albo masz logowanie do obrazka zaznaczone "forever",ale mniejsza z tym ,Shame dobrze prawi ,a ta czcionka to na moje oko to nie dość że jest z rodziny stencil to nawet nosi nazwe Stencil |
|
|
|
|
kaliszfornijczy
Początkujący
|
Wysłany: 13 Styczeń 2013, 18:27
|
|
|
Dzięki !
O to mi chodziło. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.44 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|