|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Numeracja wielu etykiet |
Autor |
Wiadomość |
wojjt
Początkujący
Wersja CorelDRAW: 14
|
Wysłany: 17 Styczeń 2013, 13:18 Numeracja wielu etykiet
|
|
|
Cześć
może ktoś mi pomoc rozszyfrować makro dla dokumentu/etykiet na na jednym arkuszu ,
dołączam plik makra i przykładowe etykiety , ewentualnie wytłumaczenie łopatologicznie jak z niego korzystać na przyszłość abym mógł zadawać nowe numery .
Naklejki 1.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 433 raz(y) 23.5 KB |
Baza Danych.txt
|
Pobierz Plik ściągnięto 340 raz(y) 138 Bajtów |
Naklejki 2.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 386 raz(y) 39.78 KB |
|
|
|
|
|
Stipa
Doradca fan corela od wersji 2.0
Wersja CorelDRAW: X7
|
Wysłany: 22 Styczeń 2013, 09:38
|
|
|
Po mojemu to nie dołączyłeś makra, a dwie wersje tego, co chcesz finalnie otrzymać. Jak takie rzeczy otrzymać w miarę automatycznie, to wiem. Ja tam użyłbym dwu-trzech instancji kalkulatora i Programu EZMacros to nagrania sekwencji zdarzeń mysz-klawiatura, a potem jednym klawiszem taką sekwencję wywoływał.
W pliku txt wyraźnie są trzy czwórki danych: 0,6,0,0/0,7,0,0/0,8,8,0 (z resztą ostatnia czwórka nie pasuje do pozostałych, bo ma dwie ósemki i dwa zera, a tamte po trzy zera), które nijak się mają do numerów w plikach corela. |
|
|
|
|
chezare
Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 24 Styczeń 2013, 19:28
|
|
|
zapisz cdry w wersji x3 |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.1 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|