|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Poszukuję fonta |
Autor |
Wiadomość |
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 5 Marzec 2013, 19:55 Poszukuję fonta
|
|
|
Koleżanki i koledzy, może ktoś z Was będzie mieć lepszy pomysł?
Poniżej szukany font
Od razu wziąłem w obroty WhatTheFont z MyFonts.com, ale wynik był taki:
Jak widać, z miejsca myślałem, że to AG Book Stencil (bo mam tego fonta), ale "e" jest inne. Dodatkowym problemem są te zaokrąglone górne narożniki L, V i X - w AG Book Stencil ich nie ma.
Pytanie teraz, czy to inny font, którego nie znam, czy to jest AG Book Stencil, tylko z custom'owymi detalami (zaokrąglenia zrobione ręcznie po przekształceniu tekstu na krzywe)? |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Marzec 2013, 00:10
|
|
|
no ja uważam że jest tak jak piszesz ,przeróbeczka to jest z tym ze czcionki Arston Stencil Regular OT ,a nie tej co podałeś |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
|
Wysłany: 6 Marzec 2013, 09:22
|
|
|
Też nie do końca ta, którą podałeś, bo pozioma kreska od małego E jest przecięta przy łuku litery, a nie na środku. Swoją droga to ciekawe, że zawsze znajdują się jakieś fonty, których nigdzie nie ma i nigdy nie są identyczne z tymi dostępnymi, a przecież ktoś ich użył Tak czy inaczej stuknę ci "pomógł", żeby nie było, żem niewdzięczny cham |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Marzec 2013, 14:15
|
|
|
no ja o tym e wiem,tylko podałem taką ponieważ łatiej jest przykryć przecięcie niż je wykonać,nigdzie nie mogłem znależc glifów tej czcionki,bo moze być tak ze te e jest jako znak,a co do czcionek ,których nigdzie nie ma to pewnie ktoś sobie w font creatorze przerobił,napis zrobił i już |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
|
Wysłany: 6 Marzec 2013, 15:03
|
|
|
Pewno tak. Nie mniej dzięki za wysiłek i pomyślałem o tym samym, że przerobić z tego co ty podałeś, niż z tej mojej. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|