|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Problem z polskimi znakami w czcionkach . |
| Autor |
Wiadomość |
sdekor
Początkujący

Wersja CorelDRAW: 9, 11
|
Wysłany: 7 Marzec 2013, 12:05 Problem z polskimi znakami w czcionkach .
|
|
|
| Witam serdecznie. Od dwóch dni mam straszny problem z polskimi znakami w czcionkach. W plikach, które wcześniej działały bez zarzutu zniknęły polskie znaki. Na domiar złego stało się coś z FonNavigatorem gdy klikam na niezainstalowane czcionki wyskakuje błąd "nie można zainstalować czcionki". Największy problem jest jednak z tymi czcionkami potrzebuję pilnie wydrukować życzenia wielkanocne korzystająć ze starych plików. Korzystam Win XPs3, Corela 9 oraz 11 i w obu przypadkach problem jest ten sam. Będę bardzo wdzięczny za szybką odpowiedź gdyż jest to dla mnie sprawa życia i śmierci. Jeśli temat był już wałkowany to proszę o link i przepraszam za kłopot. |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Marzec 2013, 16:20
|
|
|
| jak w zapisanym pliku mogą zniknąc polskie znaki to pewnie sama firma Corel nie wie,jest taka użytkowniczka tego forum,która jesli chodzi o bugi corela pewnie by wiedziała,ale jakoś sie nie odzywa ostatnio,więc wyjsciem z sytuacji żeby ci pomóc ,moze być to żebyś wrzucił ten plik,i jesli jest to wewnętrzny bład corela na danym kompie,to pewnie będzie to można zwektoryzować i ci przerzucić,taki mam pomysł jesli to na gwałt potrzebne |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|