|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Zdjęcie do materiału reklamowego |
| Autor |
Wiadomość |
K_Rysia
Początkujący

|
Wysłany: 3 Grudzień 2007, 10:45 Zdjęcie do materiału reklamowego
|
|
|
Czy ktoś ma pomysł lub radę jak z takiego obrazka:
www.rysiafajna.w8w.pl/panelpc.jpg (link trzeba wyciąć i wkleić do przeglądarki internetowej, w przeciwnym wypaku czasami pojawia się jakieś dziwne przekierowane :)
zrobić obrazek, który nadawałby się do arykułu marketingowego. Chodzi mi tu o jakieś "ożywienie", skręcenie, uwypuklenie - cos co by temu monotonnemu płaskiemu zdjęciu nadało trochę lepszy wygląd marketingowy :)
Wszystko oczywiście w Corelu. Jeżeli ktoś miałby jakiś pomysł, to bardzo prosze oprócz pomysłu podanie równiez narzędzia corela, dzięki któremu mogłabym ów pomysł zrealizować - jestem raczej amatorką obróbki obrazów (dotychczas bawiłam się tylko w usuwanie z twarzy odbarwień, zmiana tła itp w photoshopie i rysowaniem sprzałek i podobnych kształtów w Corelu :)).
Z góry dziękuje! |
|
|
|
 |
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Grudzień 2007, 16:37
|
|
|
| Przerabiać takie maleństwo nie ma sensu - trzeba by było na jego podstawie zrobić wersję wektorową i dopiero wtedy zacząć się bawić w efekty... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|