Konkurs Projektów Graficznych CorelDRAW |
Autor |
Wiadomość |
s-p-i-n
Pomógł: 192 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1484 Skąd: opolszczyzna
|
Wysłany: 11 Marzec 2013, 17:36 Konkurs Projektów Graficznych CorelDRAW
|
|
|
Międzynarodowy Konkurs Projektów Graficznych CorelDRAW 2013 jest jednym z największych konkursów organizowanych w tej branży! W tym roku uczestnicy zmierzą się w następujących kategoriach: reklama, moda, grafika na pojazdach, ilustracje i prace artystyczne oraz w zupełnie nowej kategorii przeznaczonej dla uczniów i studentów szybkie rysowanie. Konkurs jest szansą dla grafików oraz artystów różnych specjalności i o różnym doświadczeniu na zaprezentowanie prac na forum światowym oraz zdobycie wartościowych nagród.
+Do zdobycia nagrody o łącznej wartości 100 000 USD
+Zyskaj światowe uznanie dla Twojej pracy
+Zainspiruj się pracami użytkowników pakietu CorelDRAW z całego świata
+Poznaj zupełnie nowe funkcje pakietu CorelDRAW Graphics Suite X6
http://www.corel.com/core...p?pgid=14400015 |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 11 Marzec 2013, 22:08
|
|
|
nie no s-p-i-n co ty robisz spęd grafików,jak te owce maja iść bo corel ,ma dzien litosci dla zwierząt,hehe,no błagam i jeszcze ten pan
no błagam ,co to ma być???? |
|
|
|
|
Struna
Fachowiec
Wersja CorelDRAW: X8
Pomógł: 8 razy Wiek: 38 Dołączył: 20 Paź 2009 Posty: 276 Skąd: Białystok
|
Wysłany: 11 Marzec 2013, 22:29
|
|
|
Często mam problemy ze zrozumieniem Bidona i tak jest także tym razem, jednak teraz bardziej nie rozumiem jakim cudem w galerii Corela znalazły się niektóre grafiki :P No chyba, że były tam już za czasów Corela 7 ;)
Co do konkursu, to moim zdaniem ciekawy. Poza tym można skorzystać z trialowej, darmowej wersji X6, więc jak znajdę czas, to coś tam im podeślę ;) W końcu czas aż do końca czerwca. Oglądając zwycięskie, zeszłoroczne prace, myślę, że sporo ludzi z tego forum może mieć szanse :) |
|
|
|
|
tegraf
Ekspert tegraf
Pomógł: 74 razy Dołączył: 21 Mar 2011 Posty: 1954 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 11 Marzec 2013, 23:53
|
|
|
Jakiś czas temu Corel prace z tych konkursów wydawał w postaci książki z dołączoną płytą z pracami. Jeszcze gdzieś u mnie leżą w kartonach po przeprowadzce. Trzeba przyznać,że poziom był taki sobie. Nagradzana czołówka - super, doskonałe przykłady do nauki, ale były też prace na poziomie dołączanych do Corela klipartów.
Na pewno warto próbować. |
|
|
|
|
chezare
Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 12 Marzec 2013, 02:26
|
|
|
Jak spróbować? X6 już przetestowałem. W tym szybkim rysowaniu może bym miał szanse ale czasu nie cofnę a na studia w środku semestru kto mnie przyjmie?
Ja te najlepsze prace z tego konkursu już parę razy oglądałem.
Odnoszę wrażenie, że to jest konkurs, kto zrobi najlepszą wektorową fotografię
Większy problem stanowi wymyślenie czegoś co zwróciłoby uwagę, narysowanie tego to sprawa drugorzędna.
Bidon, nie żartuj z człowieka, który udowodnił, że moduł do trasowania jest w Corelu do niczego niepotrzebny
Joe Diaz |
|
|
|
|
s-p-i-n
Pomógł: 192 razy Dołączył: 26 Lut 2007 Posty: 1484 Skąd: opolszczyzna
|
Wysłany: 12 Marzec 2013, 11:31
|
|
|
Jedyny minus tego całego konkursu to podatek, który należy zapłacić z swojej kieszeni - 10% wartości wygranych nagród i oczywiście licencje czasowe :) |
|
|
|
|
DzumA - 78
Pomógł: 99 razy Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 685 Skąd: Opole
|
Wysłany: 12 Marzec 2013, 12:43
|
|
|
już jeden z Nas prawie wygrał