Corel FORUM Strona Główna Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Czcionki Corel X4
Autor Wiadomość
ev_czarna 
Bywalec

Wersja CorelDRAW: x4
Wysłany: 3 Maj 2013, 14:33   Czcionki Corel X4

Witam
Mam zainstalowany Corel X4 wersja komercyjna (oryginalny). Tylko instalował mi go znajomy.
Nie wiem czy na płytce dvd są jakieś czcionki, które podczas instalacji można dodatkowo zainstalować? Na innym komputerze nie mogę niestety otworzyć tej płytki żeby sprawdzić :-(

Albo proszę mi podpowiedzieć skąd wziąść, kupić czcionki. Potrzebuję je do liter aby wyciąć literki na ploterze termiczny z styropianu.
Jest coraz większe zainteresowanie klientów a te czcionki co posiadam to wszystkie takie same :-(

bidon184
[Usunięty]

Wysłany: 3 Maj 2013, 15:20   

Pytanie jest tak magiczne ,że nie jestem w stanie go rozgryżc,o jakie czcionki ci chodzi???corel tam dostarcza jakieś ale to są chyba do zapisywania plików,ogolnie czcionki masz w folderze fonts w windowsie,nie no naprawde się zagubiłem :roll: tu masz temat utworzony przez kolegów http://corel.wodip.opole....opic.php?t=3026 bo jak ja dam linka to minie tu zlinczują znając życie :-)

restauro 

Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Wysłany: 3 Maj 2013, 16:30   

ev_czarna napisał/a:
Corel X4 wersja komercyjna (oryginalny). Tylko instalował mi go znajomy.
Nie wiem czy na płytce dvd są jakieś czcionk

Na płycie jest około 1000 czcionek .Zobacz w CorelDeaw X4 \Extras\Content\Fonts.

Odpowiedz do tematu