|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Student zleci, dwa projekty, KASA |
Autor |
Wiadomość |
Kompas
Początkujący
|
Wysłany: 25 Czerwiec 2013, 19:57 Student zleci, dwa projekty, KASA
|
|
|
Witam.
Bez owijania w bawełnę. Mam do zaliczenia projekty z grafiki w Corelu, tyle że studiuję informatykę a nie sztuki piękne. Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić.
Do wykonania jest:
Pr 1. Cytat: | zaprojektować w pliku cdr (Corel max do wersji 13) projekt fasady budynku widzianej od frontu. W pliku nalezy uwzględnić warstwowanie grafiki wektorowej Ni może być zaimportowany do cdr plik bitmapowy - chodzi o to, żeby cała praca nie stanowiła zaimportowanego 1 pliku jpg |
Pr 2. Cytat: | Proszę przygotować jakiś zestaw prac np: logo, folder promujący, banner, ulotkę dla firmy, np hipotetycznie swojej |
do pr2: niech będzie to jakaś firma informatyczna.
Czas: 48h.
Wynagrodzenie: 50zł (możemy po negocjować). |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 25 Czerwiec 2013, 21:30
|
|
|
taka fasada domu może być
|
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 25 Czerwiec 2013, 21:50
|
|
|
Kompas napisał/a: | Cytat: Proszę przygotować jakiś zestaw prac np: logo, folder promujący, banner, ulotkę dla firmy, np hipotetycznie swojej
do pr2: niech będzie to jakaś firma informatyczna.
Czas: 48h.
Wynagrodzenie: 50zł (możemy po negocjować). |
Dla stałych (!!!) klientów obniżam cenę za 1 godzinę montażu nawet do 50 zł.
Tak więc:
2. Logo - tu wyjątek, w zależności od wielu czynników nie stosuję stawki godzinowej - możemy się umówić na dwie, trzy stówy o ile logotyp nie będzie musiał być opisany;
2. Folder - czyli minimum 8 stron - jeżeli dostanę wstępny szkic i materiały nie wymagające np. skomplikowanego szparowania to powiedzmy mogę zejść do 80-100 zł za stronę;
3. Baner - jeżeli prosty, to bez dodatkowych kosztów (prosty to znaczy maks. 2 proste korekty);
4. Ulotka - stawka godzinowa, wszystko zależy od dostarczonych materiałów i wstępnego szkicu (j.w.) - jeżeli nie będzie skomplikowana, to myślę, że się w dwóch stówach zmieszczę.
Przy takim terminie oddania zlecenia od całości proponuję 200% dopłaty - tylko tyle, bo dla userów tego forum mam miękkie serce :D
I proszę mnie nie opieprzać Szanowni Forumowicze za tak dumpingowe ceny - czasami się w człeku rodzi potrzeba pomocy bliźniemu... |
|
|
|
|
gogman
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 21 Paź 2011 Posty: 512 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 26 Czerwiec 2013, 11:10
|
|
|
Malutki, baner już możesz zacząć robić :D na innym forum ktoś klepnie logo za free ... projekty zaliczone. |
|
|
|
|
chezare
Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 26 Czerwiec 2013, 16:31
|
|
|
Bidon, jak jeszcze raz się wyrwiesz bez wcześniejszego uzgodnienia ceny, to… |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 26 Czerwiec 2013, 16:51
|
|
|
hehe no masz racje Ups ,będe na drugi raz konsultował |
|
|
|
|
dj_maras
Ekspert
Pomógł: 8 razy Dołączył: 09 Lut 2012 Posty: 852 Skąd: WOLSZTYN
|
Wysłany: 26 Czerwiec 2013, 21:33
|
|
|
panie MALUTKI szacuneczek :] |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|