|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Problem z skrótami klawiszowymi w x6 |
| Autor |
Wiadomość |
Bogumila M. [Usunięty]
|
Wysłany: 27 Czerwiec 2013, 09:00
|
|
|
| Nie wiesz i myślisz, że tutaj... I nie wiedząc wziąłeś to do siebie... Gratuluję! Rozumiem, że skoro nie jesteś student, to jesteś home? Zerknij tutaj. |
|
|
|
 |
warlock1981
Początkujący warlock1981

Wersja CorelDRAW: x6
|
Wysłany: 28 Czerwiec 2013, 07:14
|
|
|
No cóż nie będę się zniżał do Twojego poziomu. Jednakże nadal mi nie wyjaśniłaś w jaki sposób brak możliwości ustawiania skrótów klawiszowych jest zabezpieczeniem antypirackim |
|
|
|
 |
Bogumila M. [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Czerwiec 2013, 12:08
|
|
|
Skoro nie chcesz się wspinać na mój poziom, to jak zrozumiesz, że problem sam wymyśliłeś? Chętnie zapoznam się z kolejnym fragmentem swojej pisaniny, którego nie zrozumiałeś. Pozwoli mi to popracować nad komunikatywnością.
Z drugiej strony ograniczanie funkcjonalności programu dla różnych grup — uczniów, studentów, biur, prosektoriów — przed czym zabezpiecza? Jaka idea przyświeca zablokowaniu możliwości zmian skrótów klawiszowych na przykład? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 9 |
|
|