|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
|
Kopie plików nie otwierają się |
| Autor |
Wiadomość |
Cysorz

Pomógł: 207 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3146 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 8 Lipiec 2013, 23:27
|
|
|
Przykładowy "zrzut" zamieściłem, widać tam co i jak.
Po co szukać dziury w całym? - żeby tylko napisać, że Corel jest "be" a reszta świata tylko kombinuje jakby tu uprzykrzyć życie użytkownikom? Jakoś taka teoria spiskowa wcale mnie nie przekonuje... |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 8 Lipiec 2013, 23:35
|
|
|
| ja ten rzut ekranu pokazałem o wiele wcześniej,jakbyś czytał temat tobyś zapewne wiedział Malutki,natomiat problem jest w czymś innym,i to w tym że corel robi z nas jaja, |
|
|
|
 |
Bogumila M. [Usunięty]
|
Wysłany: 8 Lipiec 2013, 23:48
|
|
|
| Czyżby tu był przymus brania udziału w rozmowie, której uczestnicy poszukują dziury w całym? Aż strach się odzywać, bo nigdy nie wiadomo kto do czego się przyczepi. Pozwól Malutki, że zapytam wprost — co Cię użarło? Uważasz, że to w porządku jak program bez żadnego komunikatu udaje, ze otworzył dokument? Problem w tym, że on tak potrafił zapisywać, że potem wielostronicowy projekt grubości 200 MB otwiera jako pustą stronę. Też bez żadnego ostrzeżenia. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| | Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|