|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Jak to czcionka ? |
Autor |
Wiadomość |
arczi1987
Doradca
|
Wysłany: 26 Sierpień 2013, 12:58 Jak to czcionka ?
|
|
|
Czcionka nagrobkowa, tylko nie wiem jak się nazywa. Z góry dzięki za pomoc
DSC_0613.jpg
|
Pobierz Plik ściągnięto 242 raz(y) 243.83 KB |
|
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 26 Sierpień 2013, 13:22
|
|
|
nagrobkowa ,no nie wiem ,ale mniejsza z tym,to jest Elegant-Script |
|
|
|
|
arczi1987
Doradca
|
Wysłany: 26 Sierpień 2013, 14:00
|
|
|
Elegant-Script to jest font ? skąd mogę go pobrać, bo wszędzie mi znajduje po tym kilkanaście różnych |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
|
|
|
|
arczi1987
Doradca
|
Wysłany: 26 Sierpień 2013, 14:09
|
|
|
No i jednak podobne ale nie to samo i brak polskich znaków typu Ł ale bardzo zbliżone |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 26 Sierpień 2013, 14:10
|
|
|
to jest to samo jak chcesz idealną i z polskimi znakami to trza pobrać z myfonts ale za to już trzeba płacic |
|
|
|
|
arczi1987
Doradca
|
Wysłany: 26 Sierpień 2013, 14:13
|
|
|
a jakaś podobna aby miała polskie znaki ? Bo powiem jaka jest sytuacja jest bardzo dużo tekstu i sporo będzie z polskimi literami wyrazów |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 26 Sierpień 2013, 14:47
|
|
|
hym,podobna to jest BravoScriptSSK,ale nie wiem czy ma polskie znaki,będzie cięzko z tymi znakami,chyba trza bedzie dołożyc w pliku poprostu,a na kiedy to potrzebujesz??,bo moge jeszcze popatrzeć w swoich zasobach,ale tak wieczorkiem dopiero dam odpowiedź ,bo tera to musze wyjśc
PS,dobra jednak chwile znalazłem i znalazłem też z polskimi znakami tu se możesz pobrać http://www.fontpalace.com...undhand+Script/
tak wygląda
belka jes inna na Ł ale innej podobnej nie znam
PS2,hym,no jednak nie ma wszystkich znaków,to nie wiem ,albo dołączać znaki do tekstu ,albo w pliku ttf poprostu dożucić glify |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.13 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|