Wysłany: 23 Listopad 2013, 20:34 Problem z powiększaniem
Witam
Może ktoś mi pomoże. Mam jeden problem z moim Corelem 12 (staruszkiem). Nie wiem jak i kiedy przyłączyła mi się jedna funkcja. Jak chce zeskalować obiekt chwytając za któryś z kwadracików narożnych obiekt rozciąga mi się nieproporcjonalnie, nie wiem jak ustawić żeby rozciągał się proporcjonalnie. Drugi problem jest taki że łapiąc za środkowy kwadracik nie potrafię przesunąć obiektu, nie potrafie "złapać" za ten kwadracik. Nie wiem czy jeden problem jest powiązany z drugim, ale zrobiły się w tym samym czasie. Czy jest coś takiego jak powrót do ustawień "fabrycznych" programu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 12