Website Creator X6 - czy ktos z tego korzystał? |
Autor |
Wiadomość |
disaster
Praktyk
Wersja CorelDRAW: X5
|
Wysłany: 5 Grudzień 2013, 11:54 Website Creator X6 - czy ktos z tego korzystał?
|
|
|
Tak sobie właśnie przeglądałem Corel Website Creator X6 i zastanawiam się czy ktoś z Was już na tym pracował, może wyrazić własne opinie na temat tegoż softu?
Zastanawiam się jak to śmiga, co potrafi, ale ściągać na moim łączu 406mb na próbę to nie za dobry pomysł. |
|
|
|
|
disaster
Praktyk
|
Wysłany: 9 Grudzień 2013, 09:11
|
|
|
Nikt na tym nie działa? nie wierzę. Może jednak ktoś podzieli się własna opinią? |
|
|
|
|
Artur Miernik
Pomógł: 49 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 1608 Skąd: Starachowice
|
Wysłany: 9 Grudzień 2013, 12:17
|
|
|
Ciężka sprawa, bo akurat w tej branży jest sporo potężnych propozycji, w tym darmowych. Np. Aptana, czy Microsoft Expression Web (fajne), czy Komodo Edit (darmowa wersja Komodo IDE). Ludziom czasem już nie chce się sprawdzać kolejnego narzędzia. Bo ileż można?
Niemniej, mam nadzieję, że ktoś się znajdzie. |
|
|
|
|
disaster
Praktyk
|
Wysłany: 9 Grudzień 2013, 12:50
|
|
|
Artur Miernik napisał/a: | Ciężka sprawa, bo akurat w tej branży jest sporo potężnych propozycji, w tym darmowych. Np. Aptana, czy Microsoft Expression Web (fajne), czy Komodo Edit (darmowa wersja Komodo IDE). Ludziom czasem już nie chce się sprawdzać kolejnego narzędzia. Bo ileż można?
Niemniej, mam nadzieję, że ktoś się znajdzie. |
tylko, że aptana do tworzenia aplikacji sieciowych w JavaScripcie i Ajaxie, corelek już chyba niekoniecznie, co. |
|
|
|
|
|