|
potrzebny wektor koń i traktor |
| Autor |
Wiadomość |
chester85
Bywalec

Wersja CorelDRAW: x4
|
Wysłany: 3 Luty 2014, 22:38 potrzebny wektor koń i traktor
|
|
|
| Witam. Potrzebuje plik wektorowy konia skaczącego przez przeszkody i ciągnika / traktora. Jeżeli by ktoś coś miał to proszę o wysłanie na info@piaskowanie-koscian.pl z góry dziękuje |
|
|
|
 |
Cysorz

Pomógł: 207 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3146 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 3 Luty 2014, 22:59
|
|
|
Dobrze, że nie australopławikonika z bukietem kwiatów w płetwach albo matamata z wymalowanym na grzbiecie krzyżem słonecznym...
Spróbuj np. "obstacle horse vector" wpisać w graficzną wyszukiwarkę Google - może spośród tych tysięcy wyników coś się przyda? Z traktorem może być gorzej, bo to już setki tysięcy gotowych linków do wyboru ;)
A własne skorupki postawię przeciwko żołędziom, że nikt na @ nie napisze ;P |
|
|
|
 |
Artur Miernik

Pomógł: 49 razy Wiek: 53 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 1608 Skąd: Starachowice
|
Wysłany: 3 Luty 2014, 23:02
|
|
|
| Nie ten dział forum! |
|
|
|
 |
chester85
Bywalec

|
Wysłany: 3 Luty 2014, 23:10
|
|
|
| Malutki napisał/a: | Dobrze, że nie australopławikonika z bukietem kwiatów w płetwach albo matamata z wymalowanym na grzbiecie krzyżem słonecznym...
Spróbuj np. "obstacle horse vector" wpisać w graficzną wyszukiwarkę Google - może spośród tych tysięcy wyników coś się przyda? Z traktorem może być gorzej, bo to już setki tysięcy gotowych linków do wyboru ;)
A własne skorupki postawię przeciwko żołędziom, że nikt na @ nie napisze ;P |
dzieki ale wszytskie pliki sa płatne |
|
|
|
 |
Cysorz

|
Wysłany: 4 Luty 2014, 00:31
|
|
|
Guzik prawda, przykładowo trzeci link to http://all-free-download.com.
Ale jak się nie chce kliknąć kilku gotowych linków nawet to ja odpadam.
Jak Bidon tu zaglądnie to pewnie wykombinuje gotowca którego nawet szukać nie trzeba, bo on lubi odwalać robotę za frajer (jeszcze, bo młody i [......... <-wpisz co chcesz] jest) . |
|
|
|
 |
chester85
Bywalec

|
Wysłany: 5 Luty 2014, 21:02
|
|
|
Witam. Sprawa wygląda następująco zajmuje się piaskowaniem i musze wypiaskować na kubku jakiś traktor a na drugim kubku konia który skacze przez przeszkody. Nie jestem żadnym super grafikiem bo zajmuje się tym od niedawna. Plik musze mieć w formacie cdr. bo wrzucam go do corela później wybieram tło i ploter wycina mi po obrysie. wiec nie wiem czy dobrze napisałem ze potrzebuje grafikę wektorowa. Koń musi być skaczący przez przeszkody np.
http://pl.clipartlogo.com...y_92977600.html
http://pl.clipartlogo.com...e_73758079.html
Jak byś coś miał to był bym wdzięczny za pomoc. Ja moge się odwdzięczyć piaskowaniem na kubkak, szklankach itd. jak zajmujesz się gadżetami reklamowymi. Pozdrawiam i dzięki |
|
|
|
 |
restauro

Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7699 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 5 Luty 2014, 21:12
|
|
|
| Skorzystaj z opcji - Mapy bitowe -Szybkie trasowanie. |
|
|
|
 |
chester85
Bywalec

|
Wysłany: 5 Luty 2014, 21:21
|
|
|
| restauro napisał/a: | | Skorzystaj z opcji - Mapy bitowe -Szybkie trasowanie. |
Już kiedys próbowałem tej opcji, niestety w moim starym corel 9 nie wychodzi nic dobrego z tego trasowania |
|
|
|
 |
restauro

Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7699 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 5 Luty 2014, 21:35
|
|
|
| Ten obrazek wyjdzie dobrze , jest prosty . |
|
|
|
 |
chester85
Bywalec

|
Wysłany: 5 Luty 2014, 21:43
|
|
|
| Jednak miałeś racje, wyszło dobrze. teraz będe miał troche zabawy z usunięciem tego logo strony i bedzie OK. Dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 6 Luty 2014, 14:52
|
|
|
| Malutki napisał/a: |
Jak Bidon tu zaglądnie to pewnie wykombinuje gotowca którego nawet szukać nie trzeba |
A pewnie że wykombinuje
kinikcdr9.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 196 raz(y) 41.32 KB |
traktor.cdr
|
Pobierz Plik ściągnięto 215 raz(y) 31.86 KB |
|
|
|
|
 |
chester85
Bywalec

|
Wysłany: 7 Luty 2014, 19:37
|
|
|
[quote="bidon184"] | Malutki napisał/a: |
Jak Bidon tu zaglądnie to pewnie wykombinuje gotowca którego nawet szukać nie trzeba |
A pewnie że wykombinuje
Dzięki za pomoc :) Oczywiście jak będę mógł to też postaram sie pomóc. Jak by co to zajmuje się piaskowaniem na kubkach i szklankach jak byś coś potrzebował daj znać i na pewno sie dogadamy. |
|
|
|
 |
Cysorz

|
Wysłany: 8 Luty 2014, 00:03
|
|
|
Hmmm...
Zabrakło w tym cytacie sedna wypowiedzi, czyli | Malutki napisał/a: | | /.../ bo on lubi odwalać robotę za frajer /.../ |
Są jeszcze (jak ktoś nie zrozumiał, to wyjaśnię "osobiście") pewne "konsekwencje" tego, ale nie będę się tutaj nad nimi teraz rozwodził... |
|
|
|
 |
chester85
Bywalec

|
Wysłany: 8 Luty 2014, 00:22
|
|
|
| Malutki napisał/a: | Hmmm...
Zabrakło w tym cytacie sedna wypowiedzi, czyli | Malutki napisał/a: | | /.../ bo on lubi odwalać robotę za frajer /.../ |
Są jeszcze (jak ktoś nie zrozumiał, to wyjaśnię "osobiście") pewne "konsekwencje" tego, ale nie będę się tutaj nad nimi teraz rozwodził... |
Wiadomo nie każdy chce pomóc |
|
|
|
 |
Cysorz

|
Wysłany: 8 Luty 2014, 12:34
|
|
|
W tym akurat wątku założyłem, że Ci się NIE CHCE!
Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać "vector tractor free download" i wyskakuje 265.000 wyników. Niech będzie, że co setny link zawiera to, co się szukało to daje nam 2.650 trafnych wyników (ja w pierwszych kilku znalazłem kilkanaście). Tylko że poszukać TRZEBA CHCIEĆ... |
|
|
|
 |
chester85
Bywalec

|
Wysłany: 8 Luty 2014, 19:07
|
|
|
| Malutki napisał/a: | W tym akurat wątku założyłem, że Ci się NIE CHCE!
Wystarczy w wyszukiwarkę wpisać "vector tractor free download" i wyskakuje 265.000 wyników. Niech będzie, że co setny link zawiera to, co się szukało to daje nam 2.650 trafnych wyników (ja w pierwszych kilku znalazłem kilkanaście). Tylko że poszukać TRZEBA CHCIEĆ... |
Szukam szukam i nic. Znalazlem kilka darmowych stron ale jak sciągam to mam tylko format jpg. ja musze miec cdr. tak zeby wybrac wypełnienie i zostala mi sama kontura zeby ploter mi to wyciął. Pracuje na corelu od niedawna więc nie jestem geniuszem w tej dziedzinie. Może jest jakiś sposób żeby to przerobić ale ja go nie znam. do tej pory robiłem tylko napisy na nagrobki lub kubki reklamowe grafik było mało a jak juz były to gotowe. No ale nic bede próbować dalej. |
|
|
|
 |
Cysorz

|
Wysłany: 8 Luty 2014, 21:11
|
|
|
Nie wiem jak szukałeś, ale proszę bardzo - zrzut ekranowy z Draw z traktorami znalezionymi TYLKO na pierwszej stronie, do której prowadzą linki:
No chyba że to nie traktory ;) |
|
|
|
 |
chester85
Bywalec

|
Wysłany: 8 Luty 2014, 21:16
|
|
|
| Tak to traktory, wiem już jak przerabiać zdjęcia jeden z użytkowników mi pomógł. Wiec temat zamykam. Dzięki wszystkim za pomoc |
|
|
|
 |
|
|