folograf logo |
Autor |
Wiadomość |
gogman
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 21 Paź 2011 Posty: 512 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 22 Kwiecień 2014, 22:59 folograf logo
|
|
|
Logo dla fotografa (pseudo olo)
|
Ostatnio zmieniony przez gogman 23 Kwiecień 2014, 23:36, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 22 Kwiecień 2014, 23:05
|
|
|
O, wujo gogman żyje Tak zajęty w robocie, że chyba już nie zagląda A tu popatrz, jest! Ziomuś - wyświetla się miniatura "ZAKAZ HOTLINKOWANIA". Wrzuć na jakiś inny hosting... |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 22 Kwiecień 2014, 23:50
|
|
|
niom, a tak wogle wrzucać na zapodaj net ,ej nieładnie toć jak już nie chcemy placić tego dolara na image to jest Chezarowa że tak nazwe Voila |
|
|
|
|
Artur Miernik
Pomógł: 49 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 1608 Skąd: Starachowice
|
Wysłany: 23 Kwiecień 2014, 00:12
|
|
|
Czarkowa? |
|
|
|
|
gogman
Ekspert
|
Wysłany: 24 Kwiecień 2014, 21:04
|
|
|
Shame, żyje, żyje ale mało czasu po 12h w robocie nie licząc fuch no i oczywiście musi jeszcze się znaleźć czas na jakąś wojenkę na multiplayer :D Także jest jak na polu bitwy - zmęczony, brudny, niedożywiony ale brnę do przodu :)
Pozdro |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
|
Wysłany: 24 Kwiecień 2014, 21:44
|
|
|
No wuja, ja już Twój projekt zalajkowałem na BeH Nie wiem czemu, ale nieodparcie litery OLO proszą się o przerobienie ich na oczka i nos. Oczywiście wiem, że to bzdura i nie pasowałoby to za cholerę, ale nie mogę tego z siebie strząsnąć
Sygnet fajny, tylko nie wiem, czy ciut lepiej nie odwzorować obiektywu (jakieś zgrubienie na środku, coś z tym białym okręgiem na końcu, nie wiem, bardziej realistyczna), bo za bardzo przypomina mi to lufę czołgu - gładka, prosta i masywna
Co do braku czasu to żywię z tobą silną empatię w tym temacie. Dobrze, że znajdujesz czas na relaks, bo inaczej świra byś dostał |
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3137 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 24 Kwiecień 2014, 21:55
|
|
|
No nie wiem...
Z przyjemnością zerkam na Twoje prace, ale to coś akurat mi zupełnie "nie leży". Wygląda to (dla mnie) na obowiązkową pracę domową czy też zlecenie robione na siłę - nie widzę tutaj Twojego polotu, świeżości czy też czegoś oryginalnego. Ale to oczywiście moje bardzo SUBIEKTYWNE wrażenie... |
|
|
|
|
gogman
Ekspert
|
Wysłany: 24 Kwiecień 2014, 23:42
|
|
|
Ciężko ogólnie było mi cokolwiek wymyślić może dlatego, że brief był hardkorowy.
cyt.
Hej, więc chodzi o logo mojej firmy, która nazywa się FOLOGRAF.pl Ma to być nadrzędna nazwa,pod którą będę miał odnogi, fotochojnice, slubnyreporter itp
FOLOGRAF to połączenie FOTOGRAF i OLO, a więc mojego zawodu i ksywy. Myślę, nie wiem, czy to możliwe, żeby zawrzeć w tym logo np. jakiś rysunek swojej twarzy portretu i koło tego jakoś nazwę. Może Ty masz jakiś pomysł na to. Może jakoś skomponować F (twarz moja jakoś z napisem olo) i graf... Nie wiem, czy dobrze kombinuję... musi się to kojarzyć z foto i ze mną...
Ja osobiście jestem zadowolony (jak i klient), wydaje mi się, że wybrnąłem z tego obronną ręką no i coś nowego zrobiłem bo sygnet z ręki machnięty bez technicznego układu.
Ps. W finałowym projekcie litery OLO są w innym kolorze, także ostatnie słowa briefu są zawarte w jakiś sposób w logo
Pozdro |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
|
Wysłany: 25 Kwiecień 2014, 07:10
|
|
|
"Niech Pan umieści to zdjęcie w logo"
Chyba wszyscy to znamy |
|
|
|
|
Sponsi
Profesjonalista
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Lis 2007 Posty: 482 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 25 Kwiecień 2014, 07:51
|
|
|
Spoko jest, fajne. Pewnie, że dobra by była zabawa soczewką i takie tam, ale to też dobrze wygląda. Nie wiem tylko jak z kolorystyką (chyba nadejdzie? : ). |
|
|
|
|
|