Projekty koszulek - sztuki walk |
Autor |
Wiadomość |
DzumA - 78
Pomógł: 99 razy Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 685 Skąd: Opole
|
Wysłany: 9 Kwiecień 2014, 10:58 Projekty koszulek - sztuki walk
|
|
|
|
Ostatnio zmieniony przez DzumA - 78 9 Kwiecień 2014, 18:44, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
chezare
Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 9 Kwiecień 2014, 12:35
|
|
|
Dżuma, co ja będę dużo mówił, ELEGANCKO
To jakieś konkretne zamówienie, czy tak z nudów
Link sobie zapiszę żeby co niektórych tu wysyłać |
|
|
|
|
curve
Doradca
Pomógł: 13 razy Dołączył: 20 Mar 2013 Posty: 121 Skąd: z nienacka
|
Wysłany: 9 Kwiecień 2014, 13:56
|
|
|
kreska bardzo dobra i przerysowanie profi, ale projekty same w sobie troche mizerne
osobiście (bez urazy) nie kupiłbym żadnej z tych koszulek |
|
|
|
|
Artur Miernik
Pomógł: 49 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 1608 Skąd: Starachowice
|
Wysłany: 9 Kwiecień 2014, 15:56
|
|
|
Ludziska, wrzucajcie mniejsze gabarytowo bitmapy na forum. Rozumiem, że raz na jakiś czas, ktoś się pomyli, ale ciągle? |
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3136 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 9 Kwiecień 2014, 18:11
|
|
|
I ja się do tego "apelu" przyłączę.
DzumA - 78 - nie pomyślałeś, że Twoje prace w takiej wielkości można łatwo strejsować i sprzedać jako swoje ? |
|
|
|
|
DzumA - 78
|
Wysłany: 9 Kwiecień 2014, 18:40
|
|
|
no cóż chciałem żebyście pooglądali szczegółowo - w końcu to prace wektorowe - na większości prac podglądowych innych użytkowników nie wszystko można dostrzec widzę, że internet nie u wszystkich jeszcze hula pełną parą - świadomy jestem strasowania więc ulegam Waszym usilnym namowom
rysunki są zleceniem sprzed 2 lat - ściśle określonym - wizualizacja nie przedstawia ich faktycznego wyglądu - klient mógł modyfikować wielkością oraz miejscem wydruku - ciuchy to bluzy i koszulki - klienta twierdzi , że sprzedał wszystkie cuchy więc gdzieś znajduje się grono zadowolonych odbiorców |
|
|
|
|
DoluDesign
Profesjonalista
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 13 razy Dołączył: 09 Mar 2014 Posty: 354 Skąd: Wołomin
|
Wysłany: 10 Kwiecień 2014, 23:10
|
|
|
skoro grafiki rysowane z "żywych" zdjęć nie robią piorunującego wrażenia, to co by tu powiedzieć o stock'owych ;) |
|
|
|
|
Artur Miernik
Pomógł: 49 razy Wiek: 52 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 1608 Skąd: Starachowice
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2014, 00:21
|
|
|
Dlaczego? Dobrze wykonane. |
|
|
|
|
DzumA - 78
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2014, 09:05
|
|
|
DoluDesign - widzę że czekałeś na ripostę - ten post jest dla Ciebie za to widzę że wnikliwie analizowałeś rysunki - ile czasu na to straciłeś ? przynajmniej weź pod uwagę ile emocji postaci można odczytać z moich prac a ile z Twoich
to był taki mały sprawdzian dla wnikliwych - DoluDesign - widzę, że zdałeś egzamin - bardzo dobrze grzebiesz - ostatnie dwa zdjęcia dałem celowo
klient na początku właśnie je mi dał chcąc sprawdzić jakość kreski następnie chciał kontynuować współpracę na szerszą skalę - dopytałem o szczegóły - powiedziałem STOP nie idę na to - chciał stockowe rysunki kłaść na ciuchy i sprzedawać - powiedziałem, żeby sobie je kupił ja mogę rysować dla niego ze zdjęć.
więc dostałem nieco zdjęć - ściśle określone co ma być i jak
jak widzicie ocena projektu to ocen subiektywna - a biznes to biznes on zaryzykował i nie żałował |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2014, 09:30
|
|
|
Dzuma, powiedz mi, jeśli możesz, coś więcej o tym nadruku Project XXL, bo od jakiegoś czasu robię dla firmy, która wie się właśnie tak i ma podobne logo. Ciekawe, czy jest jakiś wspólny mianownik. |
|
|
|
|
DoluDesign
Profesjonalista
Pomógł: 13 razy Dołączył: 09 Mar 2014 Posty: 354 Skąd: Wołomin
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2014, 10:48
|
|
|
DzumA - 78 napisał/a: | DoluDesign - widzę że czekałeś na ripostę - ten post jest dla Ciebie za to widzę że wnikliwie analizowałeś rysunki - ile czasu na to straciłeś ? przynajmniej weź pod uwagę ile emocji postaci można odczytać z moich prac a ile z Twoich |
nie czekałem na ripostę, ale jak się trafiła to czemu nie ;) i nic tu nie musiałem analizować wnikliwie, jak Byś siedział w grafice kibicowskiej tyle co ja to Byś wiedział, że większość klubów w Polsce przemaglowała te postaci do granic możliwości ;)
ps: jak Ci zależy, aby te grafiki nigdzie nie zostały wykorzystane to daj je w dużo słabszej jakości, sporo domorysłych "grafików" od wlepek (naklejek) lubi przytulać takie rarytaski ;) |
|
|
|
|
DzumA - 78
|
Wysłany: 11 Kwiecień 2014, 15:25
|
|
|
tak Shame |
|
|
|
|
gogman
Ekspert
Pomógł: 6 razy Wiek: 45 Dołączył: 21 Paź 2011 Posty: 512 Skąd: Chojnice
|
Wysłany: 26 Kwiecień 2014, 19:37
|
|
|
Sporo dobrego dziergania stary |
|
|
|
|
tomczy_twsm
Doradca
|
Wysłany: 13 Kwiecień 2015, 10:52 opinia
|
|
|
Postaci rysowane są konkretne nie ma co tu się rozpisywać... Dobra robota, ale po za tym... moim zdaniem padaka... Nie widzą mi tę te ułożenia napisów, fonty też moim zdaniem nie najlepiej dobrane, jedynie jaki projekt mi się widzi to ten typ w kształcie litery "X" Jak tak patrzę to odnoszę wrażenie jak by jeden grafik zajmował się postaciami a drugi resztą...
Ale żeby nie było postacie na bardzo dobre! |
|
|
|
|
|