|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
logo klubu piłkarskiego |
Autor |
Wiadomość |
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 2 Maj 2014, 19:30 logo klubu piłkarskiego
|
|
|
na pewnym forum było zadanie wykonać herb klubu,nic nie miało znaczenia tylko żeby był napis OMG ,więć zrobiłem takie cóœś ,co o tym sądziciee
|
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 3 Maj 2014, 00:23
|
|
|
Jak OMG, to trafiłeś. Właśnie miałem to powiedzieć Nie za szczegółowe? Te złożone dłonie i w ogóle... |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Maj 2014, 04:47
|
|
|
tak,tak masz racje,ale ogólnie zabrałem się za to w formie żartu,ale potem jakoś się spiołem ,i nawaliłem szczegułów,jak to sie mówi narysuj ile się da a potem możesz usunąć,gorzej jak musisz dorysować ,a tak ogólnie to chciałem w w skrzydłaa uderzyć bo mam zrobione zajeeeebiste skrzydełka,zostały mi ze zlecenia pewnego,ale to wydało mi się zbyt oklepane,dlatego dałem dłonie,no bo cóż można dać gdy nazwa drużyny to OMG nie miałem innego pomysłu |
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 3 Maj 2014, 08:33
|
|
|
Piłka w środku jest fajna. Zbrakło cieniowania na niebieskim nadruku na niej i wygląda nie tak: piłka w 3D, nadruk w 2D. Do tego różne grubości konturów, font też nie ten. Tarcza ma niezły projekt.
bidon184 napisał/a: | cóż można dać gdy nazwa drużyny to OMG |
Na przykład gościa ubranego w różowe tutu i gorset, posuwającego ogolona na zero kozę - wtedy pierwsze co bym pomyślał to "oh my God!". Ot, taka sugestia. |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 3 Maj 2014, 10:36
|
|
|
no tak kontury to moja bolączka zawsze o nich zapominam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|