Sprzedam klucz do CorelDRAW X5 - Special Edition |
Autor |
Wiadomość |
Vectorex
Początkujący Independent
Wersja CorelDRAW: X6
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2014, 07:19 Sprzedam klucz do CorelDRAW X5 - Special Edition
|
|
|
Witam
Mam do sprzedania niewykorzystany klucz do CorelDraw X5 - Special Edition
Jest to tylko klucz, bez pudelka i płyty, program pobieramy i wklepujemy kod.
Polecam ze względu na bardzo dobrą cenę 350zł
kontakt: filop.jackass@wp.pl |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2014, 07:38
|
|
|
hym,cienko to widze głęboko mi się wydaje że Corel przypisuje klucz do ID produktu,zapewne program się odpali i łyknie klucz,ale problem może się pojawić przy Update,tak na 90 procent jestem przekonany że z serwera przyjdzie wiadomośc typu Sorrry Brak możliwości zweryfikowania produktu Blocked prosze skontaktować się z naszym działem pomocy technicznej albo coś w tym stylu,no ale moge się mylic ponieważ te wersje SE nie są tak mocno zabezpieczane |
|
|
|
|
chezare
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2014, 22:16
|
|
|
Wydaje mi się, że to na bakier z prawem. To że program można np. zainstalować na 3 komputerach nie oznacza, że może on mieć 2 właścicieli i w takim układzie ta cena jest zupełnie nieatrakcyjna bo nielegalną kopię programu można skołować za darmo
Za 550 zł można kupić X5 w pudełku, w nieokrojonej wersji. |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 9 Czerwiec 2014, 22:58
|
|
|
dokładnie ,bo to by można na maszyne wgrać,ale zabulić 350 zeta i jeszcze sie bawić w wirtuale i cały czas pilnować hosta,no hym jak dla mnie mije się to z celem,lepiej dołożyć i kupić legal boxa,naprawde,no nie wiem ja bym se odposcił,ale to moje zdanie |
|
|
|
|
adam200
Początkujący
|
Wysłany: 6 Październik 2014, 12:47 Zgadzam się z wypowiedziami....
|
|
|
Witam serdecznie. Na razie nie myślę, czy to zgodne z prawem, ale bardzo ciekawa informacja. |
|
|
|
|
Cysorz
|
Wysłany: 6 Październik 2014, 18:20
|
|
|
Jeżeli ktoś już klucz wklepał a ma internet, każdy następny użytkownik zostanie zablokowany. Kiedyś o tym pisałem na własnym przykładzie. |
|
|
|
|
adam200
Początkujący
|
Wysłany: 7 Październik 2014, 07:20 Witam- tego nie wiedziałem
|
|
|
Pozdrawiam wszystkich na tym super forum. Tego nie widziałem- dziękuje za informację. Wszystkim życzę wszystkiego anjlepszego dances |
|
|
|
|
|