|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Logo dla szkoły językowej :-) |
Autor |
Wiadomość |
dkosc
Początkujący
|
Wysłany: 17 Lipiec 2014, 13:25 Logo dla szkoły językowej :-)
|
|
|
Witam,
mam wstępny projekt mojego logo, ale niestety kiepsko u mnie z wykonaniem i wyczuciem artystycznym. Szukam kogoś, kto zgodzi się na udoskonalenie mojego pomysłu i wykona go w Corelu. Właśnie zakładam szkołę językową (jednoosobową) i nie mam jeszcze doświadczenia. Dlatego bardzo proszę o pomoc (oczywiście odpłatną). Załączam obrazek, jakbym sobie moje logo wyobrażała, kolory są niezobowiązujące. Zależy mi na tym, żeby pierwsze litery Smile School, czyli SS jakoś ładnie na siebie nachodziły oraz żeby literki O tworzyły uśmiech.
Czekam na odpowiedzi i z góry za nie dziękuję W razie czego poproszę o kontakt na biuro@smileschool.pl
Dorota
logo pomysł.JPG
|
Pobierz Plik ściągnięto 792 raz(y) 11.08 KB |
|
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 22 Lipiec 2014, 11:38
|
|
|
dkosc napisał/a: | mam wstępny projekt mojego logo, ale niestety kiepsko u mnie z wykonaniem i wyczuciem artystycznym. |
No nie da się ukryć, że logo mogłoby dostać lekki retusz Pomysł OK (nie wiem, czy już takiego nie było i wchodziłaby kwestia plagiatu).
Sądząc z ilości pobrań tego JPGa pewno się ktoś już tym zajął. Jeśli nie, to możesz pisać na PW na forum |
|
|
|
|
shanaril
Początkujący
|
Wysłany: 24 Październik 2016, 10:14
|
|
|
Mi logo takiego typu zrobiła agencja - wychodzę z założenia, że lepiej zapłacić za coś porządnego profesjonalistom niż obawiać się, że nowicjusze spartolą robotę. :P |
Ostatnio zmieniony przez restauro 24 Październik 2016, 10:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 15 |
|
|