|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Jaka czcionka |
Autor |
Wiadomość |
arczi1987
Doradca
|
|
|
|
|
chezare
Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 7 Grudzień 2014, 18:57
|
|
|
Leczenie hondy po sezonie?
Arczi, obawiam się, że możesz długo poszukiwać bo to że istnieje 5 liter nie musi oznaczać, że istnieje cały font. Zrób przyzwoitsze zdjęcie, to zamieszczone jest nieostre i przerysuj.
Kiedyś można było takie rzeczy znaleźć na serwisach ze znakami firmowymi jak seeklogo czy brandsof…, nie ma też na allegro i tym podobnych, piszą, że mogą zrobić jak zleceniodawca ma prawa do znaku, chyba ktoś przypomniał sobie o prawach autorskich?
sport
To niestety z powodu jakości fotografii jest daleko od oryginału. |
Ostatnio zmieniony przez chezare 7 Grudzień 2014, 19:16, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 7 Grudzień 2014, 19:11
|
|
|
to jest font chezare ja juz go kiedys komus dawalem,ale no dzisiaj leb mi peka po urodzinach i nie mam sily myslec ,ale z tego co pamietam to dosc drogi font
PS: tak na kacu to chyba arcziemu robilem tarcze do samochodu i przxy okazji dalem font,tak jakos mi siekjazy chyba ze pomylilem userow |
|
|
|
|
chezare
Pomógł: 402 razy Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 4551 Skąd: Grodzisk Mazowiecki
|
Wysłany: 7 Grudzień 2014, 19:20
|
|
|
Bidonik, nie wiem czy na własnych urodzinach tak się sponiewierałeś, jeśli tak, to wszystkiego najlepszego Odpoczywaj.
Gdybym ja miał ten plastik w ręku to bym przekalkował, sfotografował napis i po 10 min miałbym gotową naklejkę. To by było szybciej niż szukanie fontu |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|