|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
AI, EPS na CDR |
Autor |
Wiadomość |
lamerson85
Fachowiec
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 201 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 16 Grudzień 2014, 07:42 AI, EPS na CDR
|
|
|
Witam! Znajomy mi przysłał logo do wycięcia na ploterze ale mój Corel X3 nie radzi sobie z tymi plikami, otwiera tylko EPS i strasznie zniekształca całe logo. Mógłby ktoś sprytny mi to przerobić na wektor najlepiej do wersji X3. Wrzucam linka do logo http://maciey.net/pliki/DabrowkaLOGO.zip |
|
|
|
|
DzumA - 78
Pomógł: 99 razy Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 685 Skąd: Opole
|
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 575 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7684 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 16 Grudzień 2014, 11:30
|
|
|
U mnie trzeba dopracować przezroczystości tła .
D3.cdr |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
|
|
|
|
lamerson85
Fachowiec
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 201 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 16 Grudzień 2014, 13:34
|
|
|
Dzięki panowie, jak nie wiem co |
|
|
|
|
DzumA - 78
Pomógł: 99 razy Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 685 Skąd: Opole
|
Wysłany: 16 Grudzień 2014, 13:52
|
|
|
oj bidon - fuszera w logo - obrys nie jest wszędzie i inna czcionka - nie wspomnę już o górnym podkreśleniu, że nie na miejscu
za tłusto Ci wyszło - pooglądaj uważnie jpg |
|
|
|
|
bidon184 [Usunięty]
|
Wysłany: 16 Grudzień 2014, 14:31
|
|
|
no pewnie tak,ale wrzucilem bo chyba ma mniej bledow,bo tak na szybkiego patrzylem to u was np za duzo wezlow,kierunki sciezek nie takie same przy obiektach,a jesli to bedzie ciete laserem to laser zglupieje ,ogonek przy a niedospawany,nierowne litery itd,ale oczywiscie moj tez nie jest doskonaly,tylko nie kumam z tym obrysem u mnie ,ogladam w szkieletowym i kontur jest wszedzie,gdzie widzisz ten brak bo to mnie ciekawi |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.07 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|