|
Corel Draw Student & Home x7 ma ktoś instalke? |
| Autor |
Wiadomość |
JamroMarcin
Początkujący

|
Wysłany: 10 Luty 2016, 23:15 Corel Draw Student & Home x7 ma ktoś instalke?
|
|
|
Co mi poradzicie, skąd wziąć taką instalke programu aby mój klucz zadziałał.. moja płyta stała się nieczytelna. Może ma ktoś obraz takiej płyty?? Poradźicie prosze..
Pozdrawiam Marcin |
|
|
|
 |
Shame
Red Dot Corporation

Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 41 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 10 Luty 2016, 23:43
|
|
|
Zessaj triala ze strony Corela. Te wersje testowe to w pełni funkcjonalne aplikacje tylko że z czasowym ograniczeniem. Jak zainstalujesz i wpiszesz klucz to ci przejdzie w pełną wersję i licznik zniknie. Tylko pamiętaj, że H&S nie działa w trybie x64 a jedynie x86 i takiego triala musiałbyś pewnie zainstalować. Gwarancji nie ma, że zadziała, ale kto wie?...
Hmm... swoją droga to ciekawe, czy to ta sama osoba -> http://corel.wodip.opole....a1a5491fa#63918 ?? Jeśli tak, to po co zakładasz drugie konto i piszesz to samo? |
|
|
|
 |
Poramańcz
Początkujący

|
Wysłany: 11 Luty 2016, 22:42
|
|
|
Dziwna zbieżność. Mam tylko jedno konto. Nie zakładałem tego wątku. Ja to ja i nie on. |
|
|
|
 |
JamroMarcin
Początkujący

|
Wysłany: 12 Luty 2016, 18:44
|
|
|
| Tak zgadza sie..Ja to nie TY !! ;) Daj Cynk Czy pójdzie ta wersja x86, bo ja mam win 7 x64.. Dopiero bede to mógł przetestować pewnie w niedziele... A swoją drogą jak byś dorwał płytkę/obraz udostępnisz po sąsiedzku? ;p |
|
|
|
 |
|
|