Corel FORUM Strona Główna Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
pomoc z logiem E-Gry
Autor Wiadomość
bidon184
[Usunięty]

Wysłany: 1 Maj 2016, 22:12   pomoc z logiem E-Gry

powiem szczeze ze zielonego pojecia nie mam o co w tych grach chodzxi ,ale mam pytanie bo klient mnie zagial ,napisal ze logo jest za bardzo mlodzizowe ,hym ,czy ktos mnie oswieci ,bo sie zagubilem :oops:
Ostatnio zmieniony przez bidon184 4 Maj 2016, 21:46, w całości zmieniany 1 raz  

Cysorz 

Wysłany: 1 Maj 2016, 23:00   

Za dużo przejść tonalnych, za dużo szczegółów, za dużo "dupereli". O ile F ciekawie "zagospodarowane", to V psuje to doszczętnie.
Po co ten orzeł (?), po co ta korona, po co te "śrubki"? Odpust jakiś czy wesele u sołtysa? W ogóle wygląda to jak logo firmy skupującej złom w Wąchocku i tylko w tle dywanu na ścianie brakuje ;)

Nie obraź się bidon184 (bo to nie wycieczka osobista), ale naprawdę trąca to okropną tandetą!
Przy okazji - zmniejsz to "coś" do powiedzmy 30×10 mm (czyli np. obszar logo na wizytówce) i wydrukuj sobie, żeby to ocenić...

Shame 
Red Dot Corporation

Wersja CorelDRAW: X7
Wysłany: 1 Maj 2016, 23:26   

Zgadzam się z Malutkim, bidonik. Przekombinowane. Poniżej moje propozycje - bierz jeśli chcesz. W załączniku wektor. Jeśli pobierzesz to daj znać, usunę.

Ostatnio zmieniony przez restauro 2 Maj 2016, 10:35, w całości zmieniany 2 razy  

bidon184
[Usunięty]

Wysłany: 2 Maj 2016, 00:00   

czyli hym :mrgreen: dupa nie grafik ze mne a tak sie staralem :-) zostane chyba przy tych moich herbach i szalikach :-) pobralem Shame mozesz skasowac,oooooj duzo sie jeszcze musze nauczxyc :shock:

Shame 
Red Dot Corporation

Wersja CorelDRAW: X7
Wysłany: 2 Maj 2016, 10:38   

OK, screen też usunięty.

Jeśli chcesz znać moje zdanie, to dla mnie najbardziej pasuje środkowy projekt. Ten w klasycznym szeryfowym foncie. Dobrze się komponuje (kropka nad "i" jako element innego glifu). Ale to już Twój biznes ;-) i zdecydujesz jak zechcesz.

Odpowiedz do tematu