|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Poszukuję grafika do współpracy przy nadrukach na odzież |
Autor |
Wiadomość |
Sponsi
Profesjonalista
Pomógł: 11 razy Dołączył: 26 Lis 2007 Posty: 482 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: 31 Lipiec 2011, 16:43
|
|
|
Mi się wydaje, że to nie jest do końca rozmowa "kto ma rację", bo przecież każdy ma wybór. Myślę, że to jest tak, że ja stoję i krzyczę to, w co wierzę, a stoi ktoś obok i krzyczy o tym, w co ta osoba wierzy.
Dla mnie git, jak najbardziej. Nie wkurza mnie to bardziej niż w sposób przyjęty za logiczny w momencie zjawiska konkurencji wolnorynkowej, że na spokojnie, ale stanowczo.
To by był brak profesjonalizmu, gdybyśmy mieli się kłócić! I to żadna jechanka. Może tak "pachnieć", ale my po prostu za bardzo chcemy wierzyć w to, w co się staramy wierzyć.
"Jechanką" mogę zawalczyć, gdy widzę mocno lewicowe głosy : ) tu jest inny trochę temat heh |
|
|
|
|
annadolata3
Początkujący
|
Wysłany: 8 Czerwiec 2016, 09:05
|
|
|
Hejka
Jeżeli chodzi o wykonanie projektu nadruku ja korzystałam z usług *******
Ceny bardzo przystępne i doradztwo profesjonalne.
Jeżeli jesteście młodą firmą to tym bardziej powinniście zainwestować w coś porządnego |
Ostatnio zmieniony przez restauro 8 Czerwiec 2016, 10:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Maternik
Początkujący
|
Wysłany: 2 Grudzień 2016, 15:09 o bo
|
|
|
Cześc, jak macie do zlecenia jakieś logo albo wizytówke coś z grafiki to polecam ***. Bardzo wporządku firma i profjekty |
Ostatnio zmieniony przez Cysorz 2 Grudzień 2016, 17:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.08 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|