|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Czcionka |
Autor |
Wiadomość |
HotShotCharlie
Początkujący
Wersja CorelDRAW: X5
|
Wysłany: 13 Maj 2017, 14:32 Czcionka
|
|
|
Witam. Jeśli pomyliłem dział prosiłbym o przeniesienie.
Moje pytanie dotyczyc czcionki EucrosiaUPC w wersji regular. Czy jest ona dostępna za darmo do komercyjnego użytku? Zrobiłem projekt właśnie z tą czcionką, ale chciałem sprawdzić licencje i co strona, to inne informacje i już nie wiem czy mogę zgłosić pracę z tą czcionką do konkursu w którym firma będzie używać jej w logo, no i ja też zarobie pieniądze. |
|
|
|
|
tegraf
Ekspert tegraf
Pomógł: 74 razy Dołączył: 21 Mar 2011 Posty: 1954 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: 14 Maj 2017, 11:20
|
|
|
A co takiego szczególnego jest w tym foncie, że padł na niego wybór? Lepiej nie ryzykuj. Ja tam szczególnych różnic między nią a windowsowym Timesem nie widzę, a każdym razie nie takie, które by uzasadniały ryzyko dostarczenia klientowi loga z fontem o wątpliwej legalności. |
|
|
|
|
HotShotCharlie
Początkujący
Wersja CorelDRAW: X5
|
Wysłany: 14 Maj 2017, 16:13
|
|
|
Minimalne różnice są, ale bardziej chodziło o to, że wykonałem całą prezentację z tą czcionką i nie chciałem zmieniać. Niemniej jednak zmieniłem ją, więc temat chyba do zamknięcia. Chyba, że ktoś znajdzie informacje odnośnie Eucrosii i podzieli się, być może komuś się przyda. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.09 sekundy. Zapytań do SQL: 12 |
|
|