Zamknięty przez: Cysorz 24 Maj 2018, 00:37 |
Prośba o pomoc z jpg |
Autor |
Wiadomość |
An
Początkujący
|
|
|
|
|
Cysorz
Pomógł: 205 razy Dołączył: 01 Sty 2011 Posty: 3136 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 22 Maj 2018, 18:57
|
|
|
Na czym ma polegać ta pomoc? Na wytłumaczeniu jak to zrobić? |
|
|
|
|
An
Początkujący
|
Wysłany: 22 Maj 2018, 19:08
|
|
|
Kolega moderator umie czytać ze zrozumieniem? Proszę o wykonanie takich przeróbek z JPG na CORELA tylko tyle. Pozdrawiam |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7678 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 22 Maj 2018, 19:13
|
|
|
Zastanawiam się w jakim celu podszywasz się pod dziewczynę . Rozumiem gdyby to było Porsche ,ale Jelcz ? |
|
|
|
|
Cysorz
|
Wysłany: 22 Maj 2018, 20:27
|
|
|
An napisał/a: | Kolega moderator umie czytać ze zrozumieniem? |
Oczywiście, rozumiem - w napisanej przez Ciebie wiadomości jest "proszę Was o pomoc", dlatego więc chciałem doprecyzowanej odpowiedzi. Dodatkowo jest w dziale "Pomóż mi wykonać rysunek" a nie w "Zlecę/wykonam pracę"!
Teraz już wiem, że szukasz jelenia, który by coś takiego zrobił za darmo - popraw mnie, jeżeli się mylę... |
|
|
|
|
An
Początkujący
|
Wysłany: 22 Maj 2018, 23:01
|
|
|
Jeleniem jesteś Ty nie podszywam się pod kobietę bo nią jestem to co piszecie jesteście żałośni. Analizując to forum w większości przypadków pomagaliście przerabiać z jpg na wektory.
Dlaczego Jelcz ano dlatego że chciałam zrobić mężowi prezent ponieważ maluje swoje wymarzone auto więc chciałam mu zrobić niespodziankę (rocznica ślubu) i wydrukować te naklejki w zakładzie poligraficznym , który niestety ma słabego grafika który nie wie jak to zrobić na Corelu.
Wy nie chcecie kobiecie pomóc to nie będę szukała dalej Panowie "Dżentelmeni" od siedmiu boleści.
Pozdrawiam Anna. |
|
|
|
|
Cysorz
|
Wysłany: 22 Maj 2018, 23:35
|
|
|
Czyli w dalszym ciągu szukasz jelenia?
Taka wektoryzacja to nie 5 minut a dużo, dużo więcej - a jak to (jako pierwszy bodajże) stwierdził Benjamin Franklin: "czas to pieniądz". A w tą bajkę o "słabym grafiku" to nie uwierzę - gość po prostu za swoją pracę chce wynagrodzenie a Ty chciałabyś [?] znaleźć frajera za darmo...
Jeżeli jest inaczej, to dlaczego trafiło to do działu "Jak wykonać" a nie do "Zlecę"??? |
|
|
|
|
An
Początkujący
|
Wysłany: 23 Maj 2018, 14:55
|
|
|
Czekałam czekałam w końcu ktoś na mojego maila się odezwał frajera czy jelenia nie szukałam i nie mówiłam że nie zapłacę. Stać mnie było na to dałam 500 zł zarobił ten który poszedł po rozum do głowy.
I podszedł do tematu kluczowo i z głową.
A Was pozdrawiam choć na to nie zasługujecie współczuję waszym kobietom że z takimi prostakami muszą się uganiać.
Co do grafika z zakładu poligraficznego nie zna Corela tylko Photoshopa czy jakoś tak.
Tyle . Temat do zamknięcia mądre głowy.
|
|
|
|
|
Cysorz
|
Wysłany: 24 Maj 2018, 00:36
|
|
|
OK, zamykam temat skoro o to prosisz.
Ale: założyłaś (eś?!) temat w dziale, gdzie ludzie szukają wskazówek jak się czegoś nauczyć a teraz nagle piszesz o jakimś wynagrodzeniu za wykonanie!
W pierwszym poście piszesz: "Proszę o pomoc w zrobieniu" więc jest to raczej jednoznaczne: "Pomóż mi wykonać" a nie "Zlecę".
Wybacz jeżeli się mylę, ale w dalszym ciągu jest to niewiarygodne. I to bardzo... |
|
|
|
|
|