|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Tutoriale |
Autor |
Wiadomość |
anonymus [Usunięty]
|
Wysłany: 12 Grudzień 2006, 23:24 Tutoriale
|
|
|
Może założyć taki właśnie dział? Z tego co widać po forum mógłby sie on cieszyć sporą popularnością - a w polskim necie nie ma właściwie nic...
Na poczatek mógłbym wrzucić np. :taką pierdołkę: (przeniosłem do działu tutoriale) - jeżeli uznacie, że pomysł wart jest świeczki, to może byś roland wykroił kawałek miejsca na serwerze, żeby nie rozrzucać tego po necie, ale może właśnie tutaj? |
Ostatnio zmieniony przez anonymus 14 Styczeń 2007, 17:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
roland
Wersja CorelDRAW: X6
Pomógł: 58 razy Wiek: 58 Dołączył: 15 Mar 2006 Posty: 607 Skąd: Opole
|
Wysłany: 13 Grudzień 2006, 08:04
|
|
|
Za "Tutorialami" jestem jak najbardziej ZA. Obawiałem się jednak, że będzie mało chętnytch do ich pisania. Ale zobaczymy... |
|
|
|
|
Asdef
|
Wysłany: 13 Grudzień 2006, 16:56
|
|
|
ja po bardzo malutku kminie sobie FAQ, na forum… mało mam pytań, brak pomysłów!
oczywiście na pct…
jeżeli admin się zgodzi, to mogę pytania niektóre pożyczyć z tego forum… oczywiście odpowiedzi bym, prze-kierowywał bezpośrednio do dyskusji tu na forum…
to byłaby też dobra reklama dla tego forum… mimo, że pytania były by u mnie, ale ktoś by trafił na pewno tu i kolejne pytanie zadał też tu…
i też w zamian może to działać w druga mańkę, że jak napiszę, tutka można przekierować go z tej do mojej stronki.... z pytaniem u was |
|
|
|
|
JarekDRAW
Pomógł: 93 razy Wiek: 45 Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 1176 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 22 Styczeń 2007, 17:58
|
|
|
Witam Grupę SUPPORT TEAM, jestem jak najbardziej za pisaniem tutoriali.
Czekam na hasło, że startujemy i do dzieła.
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.11 sekundy. Zapytań do SQL: 13 |
|
|