|
Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych
|
Pomoc w konwersji png do cdr |
Autor |
Wiadomość |
garfields
Początkujący
|
Wysłany: 6 Sierpień 2019, 14:16 Pomoc w konwersji png do cdr
|
|
|
Jak w temacie. Sprzedawca zażyczył sobie pliku .cdr,mam .png. Poczytałem tu o obrysowaniu obrazu, jednak nie mam o tym bladego pojęcia. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mógł to zrobić
Załączam grafikę.
logo2a.png
|
Pobierz Plik ściągnięto 253 raz(y) 29.29 KB |
|
|
|
|
|
Shame
Red Dot Corporation
Wersja CorelDRAW: X7
Pomógł: 213 razy Wiek: 40 Dołączył: 19 Kwi 2012 Posty: 2565 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 6 Sierpień 2019, 21:36
|
|
|
Przede wszystkim TUTAJ link do większej wersji tego logo.
TUTAJ wersja PDF, a TUTAJ wersja w najstarszym CDR jaki pozwala mi zapisać Corel
Pozwolę sobie zaznaczyć, że zrobiłem co mogłem z tak marnej jakości obrazem i do tego tak niesamowicie niespójnym logo. Chodzi mi o kąty, nachylenie, grubości linii, proporcje itd.). Podejrzewam, że jak zwykle przy takich projektach zrobił ktoś to praktycznie w Paint'cie, więc jest jak jest. Nie mniej, podejrzewam, że na potrzeby czegokolwiek, wersja wektorowa będzie OK.
Po przeróbce wygląda tak:
|
|
|
|
|
garfields
Początkujący
|
Wysłany: 7 Sierpień 2019, 05:54
|
|
|
Ale i tak dziekuje za pomoc :)
Jeszcze raz dziekuje :) |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|
|
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies, aby nasz serwis lepiej spełniał Państwa oczekiwania. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.
| Strona wygenerowana w 0.14 sekundy. Zapytań do SQL: 14 |
|
|