Corel FORUM Strona Główna Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
zobacz czy dasz rady plis
Autor Wiadomość
ja 
Początkujący
melonidas

Wysłany: 12 Sierpień 2008, 00:57   zobacz czy dasz rady plis

Witam mam taka sprawkę czy pomoże mi ktoś lub zaprezentuje jak można zrobić w corelu lub CS2v np.recepty naklejki na kartony itp. a mianowicie od poniedziałku zaczynam prac w drukarnia-kartoniarnia i jestem początkującym a na rozmowie dowiedziałem się że min. takie fikołki będę zapodawał dzięki i pozdrawiam jak coś też mogę pomóc pzdr

JarekDRAW 

Wysłany: 12 Sierpień 2008, 06:03   

Witam, czy ja dobrze rozumiem, że będziesz się zajmował tam grafiką nie mając żadnego doświadczenia ?
Przeszukaj dobrze forum było już nie raz o tego typu rzeczach, szczególnie zapoznaj się z krzywymi beziera bo to podstawa tego programu.
No i uznanie za odwagę :-)

Pozdrawiam

ja 
Początkujący
melonidas

Wysłany: 12 Sierpień 2008, 09:47   

JarekDRAW napisał/a:
Witam, czy ja dobrze rozumiem, że będziesz się zajmował tam grafiką nie mając żadnego doświadczenia ?
Przeszukaj dobrze forum było już nie raz o tego typu rzeczach, szczególnie zapoznaj się z krzywymi beziera bo to podstawa tego programu.
No i uznanie za odwagę :-)

Pozdrawiam

tak i do tego jestem niepełnosprawny a ta drukarnia to zakład pracy chronionej ale jakieś tam mam wiadomości i pewne rzeczy potrafię wytworzyć na tych programach tylko chodzi mi czy ktoś robił takie cuda i czy by mógł by je zaprezentować

geno 
Początkujący

Wysłany: 12 Sierpień 2008, 15:33   

Witam.
W domu mam tylko takie starocia.
Pozdrawiam.

corel.rar
Pobierz Plik ściągnięto 219 raz(y) 25.88 KB

1cm
Profesjonalista

Wysłany: 12 Sierpień 2008, 21:26   

niestety mój corel podobnie pewnie jak Twój nie ma przycisku 'rób naklejkę' ;)

a na poważnie to w sieci roi się od przykładów/szablonów/templatek do obu wymienionych przez Ciebie programów, że o opisach i przykładach dostępnych w tym serwisie nie wspomnę. Jest gdzie się inspirować.
Może jakbyś bardziej szczegółowo opisał czynność/procedurę z którą masz problem łatwiej by było pomóc.

pzdr.

ja 
Początkujący
melonidas

Wysłany: 12 Sierpień 2008, 22:49   

Pewnie że sie odezwę i myślę że już precyzyjnie podam jakie prace może lepiej zadania w tej drukarni będę wykonywał ale co tam da się rady a najlepsze ze ona jest naprzeciwko klubu oj dla panów a to może rozpraszać :) a jakieś ciekawe linki można podać masz tako je

tapeta demon.jpg
1 moja praca i Ja w tle cs2
Pobierz Plik ściągnięto 269 raz(y) 160.63 KB

ja 
Początkujący
melonidas

Wysłany: 18 Sierpień 2008, 21:26   

podacie jakieś linki koledzy z foruM

Sponsi 
Profesjonalista

Wysłany: 18 Sierpień 2008, 21:32   

Nie chcę być niegrzeczny, ale ten topic jest zajebistym komentarzem propagandy jak to szukają ludzi do pracy, szczególnie w informatyce / projektowaniu i pochodnych... w ogóle słyszałem o tym, że nie chcą zatrudniać ludzi z doświadczeniem i umiejętnościami "bo trzeba będzie im dobrze płacić" - czyli tyle, co GUS w swojej propagandzie rozsiewa... że po 2-2,5 na łapę na dzień dobry... i potem są takie kwiatki... echhh...

Odpowiedz do tematu