|
problem - TEMP Drive or Output Drive may be full |
| Autor |
Wiadomość |
ladyaga
Początkujący

|
Wysłany: 13 Sierpień 2008, 13:26 problem - TEMP Drive or Output Drive may be full
|
|
|
Witam wszystkich! Mam Corela 12 i (niestety) Vistę. Chcialam zapisać pewien projekt, ale wyskoczył mi komunikat TEMP Drive or Output Drive may be full Nie dość że nie mozna zapisać, to nawet nic zrobić w tym dokumencie.
Zaznaczę, iż usunęłam już wszystkie *.temp i że mam jeszcze zapas pamięci na kompie.
Nie chciałabym stracić tego projektu, bo trochę nad nim siedziałam. Wszytkim pomocnym z góry dziękuję! |
|
|
|
 |
Joanna Suska
Praktyk jska

Pomogła: 16 razy Wiek: 48 Dołączyła: 12 Lip 2007 Posty: 92 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: 13 Sierpień 2008, 20:57
|
|
|
| Mozesz sprobowac zrobic eps-a - kiedys jak mi wyskakiwal taki blad - mi w tej sytuacji dzialalo.... |
|
|
|
 |
wawel
Ekspert wawel

Pomógł: 261 razy Dołączył: 30 Mar 2008 Posty: 2143 Skąd: podgorze
|
Wysłany: 13 Sierpień 2008, 21:08
|
|
|
| Jeszcze mozna sprobowac skopiowac to do nowego dokumentu (przez schowek) i zapisac jako nowy plik. |
|
|
|
 |
Joanna Suska
Praktyk jska

Pomogła: 16 razy Wiek: 48 Dołączyła: 12 Lip 2007 Posty: 92 Skąd: 3miasto
|
Wysłany: 13 Sierpień 2008, 21:43
|
|
|
| nie mozna utworzyc nowego dokumentu... kiedys mialam czesto taki problem... przeklinalam, bo wiele prac musialam zaczynac od nowa... |
|
|
|
 |
moskit
Praktyk

Pomógł: 5 razy Wiek: 47 Dołączył: 16 Maj 2007 Posty: 79 Skąd: Stargard Szczeciński
|
Wysłany: 19 Sierpień 2008, 08:02
|
|
|
| Też kiedyś miałem coś takiego. Ale jeżeli na partcji systemowej jest zapas 2-3 giga a w Corelu w opcjach w pamięć "dysk podstawowy" jest ustawiony na innej partycji gdzie z reguły jest więcej wolnego miejsca. To chyba powinno byc wszystko ok. NIe wiem czy plik stronicowania tu nie ma coś do gadania i deklarowana pamięć (ale raczej nie). |
|
|
|
 |
|
|