Jak instalować update X7 z pliku bez złodziejskiego haraczu? |
Autor |
Wiadomość |
vojtek11
Początkujący
Wersja CorelDRAW: X7
|
Wysłany: 7 Sierpień 2020, 12:02 Jak instalować update X7 z pliku bez złodziejskiego haraczu?
|
|
|
Przez lata, szczęśliwie, używałem legalnej, opłaconej ciężko zarobionymi pieniędzmi, permanentnej licencji na X7. No ale jak to w życiu bywa, stary komp w końcu dożył swojego wieku. Jakież było moje zadziwienie, kiedy okazało się, że mojego LEGALNEGO X7 nie mogę zaktualizować posiadanym plikiem Update 6, ponieważ żeby złodzieje z Corela łaskawie pozwolili mi go zainstalować, muszę im płacić comiesięczny haracz za subskrypcję. Czy jest jakieś obejście, żeby mnie nie okradali?
pozdrowienia,
Wojtek |
|
|
|
|
restauro
Wersja CorelDRAW: CorelDraw X4 ,X7
Pomógł: 574 razy Dołączył: 25 Lis 2009 Posty: 7680 Skąd: Gdynia
|
|
|
|
|
vojtek11
Początkujący
|
Wysłany: 7 Sierpień 2020, 13:15
|
|
|
Dziękuję. Ale to jest instalka wersji 17.1 (najwcześniejszej). Ona pracuje (nie ma problemów z .NET Frameworkami), ale - niestety - ma kilka bugów. W tym jeden w Photo-Paint, który crashuje wszystko przy pewnych nietypowych rozmiarach bitmapy.
A ja szukam tylko sposobu, żeby normalnie podnieść do 17.6, bez potrzeby płacenia dodatkowo za coś za co już raz zapłaciłem...
W |
|
|
|
|
restauro
|
Wysłany: 7 Sierpień 2020, 15:55
|
|
|
Zalogowałeś swoje konto członkowskie Corela w programie CorelDraw ? |
|
|
|
|
vojtek11
Początkujący
|
Wysłany: 8 Sierpień 2020, 17:13
|
|
|
Oczywiście, że się zalogowałem, ale Update 6 informuje mnie, że "na twoim koncie nie zarejstrowaliśmy aktywnej subskrypcji" (albo coś w tym stylu). Potem "do widzenia"... |
|
|
|
|
restauro
|
Wysłany: 8 Sierpień 2020, 17:18
|
|
|
Czy kiedy wchodzisz na swoje konto Corela przez przeglądarkę internetową , widnieje Twoja wersja programu CorelDraw ? |
|
|
|
|
|